"Gusztustalan féreg vagy!" Porig alázták az Exek az édenben játékosát
Tegnap Gerinek volt nagyon nehéz napja Bali szigetén.

exek-az-edenben-9-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben kedd esti adásában új beköltözőként Alexnek sikerült súlyosan leszerepelnie ittasan a többiek előtt, a fiatal srác még azt az arcátlanságot is megengedte magának, hogy a nemi szervét mutogassa a gyanútlan lányoknak.

Berni és Milán viszont szépen összemelegedtek a randevújuk során, a villában pedig mindeközben Geri próbált Zsuzsi kegyeibe férkőzni, és rávenni a lányt arra, hogy csütörtökön Tamást szavazzák majd ki. "Nagyon-nagyon bent vagy a terveim között ebben a játékban", vallotta be neki Geri, ám hiába tűnt úgy, mégsem sikerült Zsuzsit maga mellé állítania, aki csak annyit mondott a beszélgetésük után, hogy nagyon idegesíti őt Geri, ezért kénytelen lesz úgy alakítani a játékot, hogy ő távozzon.

Geri egyre több rossz pontot szerzett

A tegnap esti epizódban az is világossá vált, hogy Tamást egyáltalán nem hagyta hidegen Berni megérkezése a villába, aki iránt saját bevallása szerint egyre erősebb érzelmeket táplál, mióta össze vannak zárva, Franciskával való kapcsolata ezzel szemben pedig sokkal inkább szexuális alapokon nyugszik. A többiek egyre kevésbé nézték jó szemmel Geri jelenlétét, aki Zsuzsi szerint egyáltalán nem érzi jól magát közöttük, és nem is nagyon tud velük beszélgetni, szóval érthető, hogy egyre inkább rezgett a léc lába alatt.

Ezúttal négyen mehettek a tengerre kirándulni.
Ezúttal négyen mehettek a tengerre kirándulni.
Fotó: Sághy Tímea/VIASAT3

A délelőtt folyamán megszólalt a tablet is, a feladat pedig a következő volt: a játékosoknak el kellett dönteniük, hogy ki legyen az a négy ember, akik részt vesznek egy vizes kalandon. "Ne feledjétek, minden döntésnek komoly következményei lesznek", ilyen baljósan hangzott az üzenet utolsó mondata, ez azonban nem tántorította el a vállalkozó kedvű játékosokat.

Hosszas elmélkedés és némi vitatkozás után végül Berni, Franciska, Tamás és Alex indult a tengerpartra, ahol aztán egy motorcsónak húzta ki őket a nyílt vízre. Mindannyian nagyon élvezték a kalandos kirándulást, ahonnan felszabadultan tértek vissza. A közös bolondozás során Alex szépen behódolt Tamásnak, akit saját bevallása szerint az egyik legerősebb játékosnak tart, de azt még nem tudhatjuk, hogy elég ügyesen taktikázott-e.

Gerinek annyi?

A villában Norbi és Milán őszintén szembesítették Gerit a ténnyel, miszerint mindenki őt akarja másnap hazaküldeni. "Az oké, hogy te a saját játékodat akarod játszani, de ebbe már belebuktál", jelentette ki neki kerek perec Norbi, majd hozzátette, hogy egyáltalán nem tud benne megbízni. Geri viszont egyáltalán nem rémült meg a hallottaktól, és azt ígérte a srácoknak, hogy mostantól fogva számíthatnak rá, bármi történjék is.

A tablet második üzenete újabb feladatra szólította fel a játékosokat: kérdezniük kellett egymástól, de csakis olyan kérdéseket tehettek fel, amelyeket amúgy nem mernének szemtől szemben egymásnak kimondani. Mindenki serényen jegyzetelni kezdett, majd záporoztak a kérdések, amelyek kivétel nélkül mindenkit jól megszorongattak. "Geri, nem kellemetlen neked ez az édeshármas?", "Alex, tartasz Milántól a Bernihez való közeledése miatt?", "Norbi, hiányzik Dia?", "Zsuzsi, tényleg megbocsátottad Norbinak, hogy rád rakta a virágfüzért?", "Andika, nem félsz attól, hogy Milán lecserél Bernire?" - ilyen és ehhez hasonló kellemetlen kérdésekre kellett válaszolniuk.

A legrosszabbul Geri jött ki ebből a szemtől szemben-játékból, miután kijelentette, hogy elvárja Zsuzsitól, hogy viszonozza majd azt a szívességet, amit ő tett neki a legutóbbi kiszavazáson. 

Most érzed, hogy ég a ház, ugye?

- szegezte neki a kérdést Tamás, majd jól a földbe döngölte, hiszen többek között azt mondta neki, hogy kritikán aluli, amit művel, illetve ezzel a kijelentésével most sikerült kiraknia magát innen. Mindezek tükrében nem csoda, hogy Geri egyáltalán nem tudott felszabadulni az esti buli során, csalódottan pedig csak annyit mondott, hogy valahol már fel is adta ezt a játékot.

Egy kis gyíkocskának sikerült nagy felfordulást okoznia a villában: Franciska kiabálva menekült, miután Tamás kergetni kezdte, hogy rátegye a testére a kis négylábút, de aztán hamar megbocsátott párjának. A többiek közben szépen lerészegedtek, élükön Milánnal, Norbi pedig az alkoholtól erőre kapva forró táncot lejtett Bernivel, akivel elmondása szerint tudna mit kezdeni az ágyban, a kettejük közötti szikrázás viszont Zsuzsinak is szemet szúrt.

A Tamás és Franciska szobájába kényszerült Geri számára nem kezdődött jól az éjszaka: Tamás ugyanis durván ócsárolni kezdte, miközben ő alvást színlelt, végül ráparancsolt, hogy hagyja végre őket Franciskával kettesben aludni. Geri azonban nem mozdult, és félő volt, hogy az ittas Tamás tettlegességhez folyamodik, hogy kidobja őt a szobájukból, ezért Norbi is velük tartott, nehogy elfajuljanak a dolgok.

Nem tudok veled egy ágyban aludni, mert egy gusztustalan féreg vagy

- sértegette Tamás Gerit, aki még sem ekkor sem érezte, hogy jobban tenné, ha elhúzná a csíkot. Dacból ott maradt a szobában, Tamás és Franciska pedig végül másik alvóhelyet keresett magának Norbiék szobájában. "Te vagy a legnagyobb csicska", Milán sem kímélte Gerit, akire végül mindenki kegyetlenül rászállt az éjszaka folyamán, éppen ezért nem is volna meglepő, ha holnap az ő nyakába kerülne majd az összes virágfüzér.

Ezt is szeretjük