Szexel lazítottak a döntő előtt a magyar valóságshow sztárjai
Ők négyen jutottak be az Exek az édenben döntőjébe.

exek-az-edenben-21-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben szerdai epizódjában Milán mehetett Franciskával és Bernivel randizni, mivel előző nap Zsuzsi kiesése miatt ő maradt szobatárs nélkül. Korán reggel keltek, útjuk pedig egy csodaszép vízeséshez vezetett, ahol önfeledten pancsoltak. A villában maradt Norbi és Tamás mindeközben egy romantikus meglepetéssel készült: szív alakú lufikkal, szirmokkal és kedves üzenetekkel díszítették fel a lányok szobáit.

A tableten nem sokkal később viszont az alábbi üzenetet kapták: "a randin a következő mondat hangzott el: én veled szeretném folytatni a játékot." Norbi és Tamás rögtön sejtették, hogy ezt csakis Milán mondhatta, de hogy vajon melyik lánynak, azt nem tudták kitalálni. Azt ugyanis akkor még nem tudhatták, hogy a vízesésnél Milán arra próbálta rávenni Bernit, hogy Tamás helyett inkább vele folytassa a játékot, erre pedig Franciska is biztatta őt, de miután hazatértek, Milán őszintén bevallotta a srácoknak az igazat.

Mikor meglátták a romantikus dekorációt, Franciska és Berni is nagyon meghatódott a fiúk kedves gesztusától. Miután kettesben maradtak, Berni bevallotta Norbinak, hogy Milán bepróbálkozott nála, de azt sem titkolta el, hogy Franciska is próbálta őt összezavarni. Tamást is beavatták a részletekbe, akit elég gyorsan sikerült is Milán ellen hangolniuk.

Rendkívüli kiszavazás a parton

A tableten érkezett üzenet ekkor arra kérte őket, hogy mind az öten együtt induljanak a tengerpartra, ahol Bódi Sylvi már várta őket. Mindannyian tudták, hogy az egyik pasi számára hamarosan véget ér a játék, de a finálé előtti utolsó kiszavazás rendkívüli módon zajlott le, melynek szabályait rögtön ismertette is velük.

- A lányok fognak arról dönteni, hogy melyik fiú esik ma ki, de ezt megelőzően a srácoknak ezúttal annak a lánynak a nyakába kell akasztaniuk a virágfüzért, akivel a döntőbe szeretnének jutni - mondta, majd hagyott nekik egy kis időt, hogy mindent megbeszélhessenek egymással, aztán megkezdődött a rendhagyó kiszavazás.

Franciska nehéz helyzetbe került

Tamás kezdte, aki nem okozott meglepetést azzal, hogy Franciskát választotta. Utána Norbi következett, aki Berni nyakába tette a virágfüzért, miután az álmai nőjének nevezte a 19 éves lányt. Milán került sorra utolsóként, aki viszont alaposan meglepte Franciskát döntésével, miszerint vele menne legszívesebben a döntőbe. 

A lányok közül tehát Franciskának kellett eldöntenie, hogy Tamást vagy Milánt választja. Nagyon nehéz helyzetbe került, de végül mégis Tamást választotta, majd sírva borult Milán nyakába, aki számára ezzel véget is ért a játék. Milán csak annyit mondott, miután elbúcsúzott a többiektől, hogy a két lány közül Franciskában csalódott nagyobbat, mivel benne kezdettől fogva megbízott, a végén mégis az érzelmei alapján döntött ellene.

Norbi és Berni, illetve Tamás és Franciska jutott be tehát a döntőbe, a négyes pedig egy óriási bulit csapott a villában az utolsó előtti Bali szigetén töltött napjukon. Ám alighogy elkezdtek pezsgőzni, a tablet zenélni kezdett, az üzenetből pedig megtudták, hogy egy karaokebulit kell tartaniuk az este folyamán. Ki kellett választaniuk, hogy melyik slágert adják elő, ám hiába kapták meg a dalszövegeket, mert az addigra elfogyasztott alkohol hatására erősen kellett küzdeniük a sorokkal, a tempóval és a dallammal.

A karaokét végül Tamás nyerte meg, aki nem sokkal később kiparodizálta Franciska táncát, ezzel pedig sikerült vérig sértenie a 20 éves lányt. A szobájukba visszavonulva Tamás és Franciska mégis rögtön egymásnak estek, de Berni és Norbi is szépen összemelegedtek, mielőtt álomra hajtották volna fejüket a döntő előtti utolsó éjszakán.

Ezt is szeretjük