9-szer esett teherbe, de a magyar sztár minden babát elveszített
Képeken azok a magyar sztárok, akik hiába szerették volna, nem vállalhattak gyermeket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb nő életében előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor úgy dönt, családot szeretne alapítani. Az anyaság örömei azonban - különféle okokból - sajnos nem mindenkinek adatnak meg.

A magyar sztárok között is többen vannak olyanok, akik bármennyire is szerették volna, sajnos soha nem szülhettek gyermeket. Közéjük tartozik Sütő Enikő, aki egy interjúban elmondta:  kilencszer esett teherbe, mindegyik vetéléssel ért véget, emiatt pedig sokáig úgy érezte, mintha ő nem érdemelné meg, hogy saját gyereke legyen. A környezete sokat segített, elindult egy belső útkeresés felé. 

- Nekem az segített, hogy én belülről, a saját fájdalmamból elkezdtem kifelé fordulni. Arra tanított meg, hogy minden esetben, amikor nekem fájdalmam van, csak az tud engem megsegíteni, hogy ha elkezdek segíteni másokon - idézte fel a modell tapasztalatait Joshi Bharatnak.

Képes összeállításunkból megtudhatod, kik azok a magyar sztárok, akiknek nem születhetett gyermeke!

Képeken a sokszor házasodott magyar színésznők!

Nem Esztergályos Cecília az egyetlen magyar sztár, aki csak sokadjára találta meg azt a férfit, aki mellett végre boldogan élhet. Nézd meg őket képeken!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük