Közös fotó! Esztergályos Cecília 41 éves korában találta meg élete párját
Esztergályos Cecília és férje, Fonyódi Péter a Reggeliben meséltek megismerkedésükről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecília a mai napig hazánk egyik legnépszerűbb és legkarakteresebb komikája, a színfalak mögé, magánéletébe azonban csak ritkán enged betekintést.

A napokban azonban a jó humorú színésznő az RTL Klub Reggelijének vendégeként meglepően sokat elárult házasságáról.

Még házas volt, mikor megismerkedtek

A villáminterjú már önmagában nagy szenzáció volt, hiszen a cserfes komika ezúttal nem egyedül, hanem férjével, Fonyódi Péter zenésszel és kultúrakutatóval együtt érkezett a stúdióba.

- Egyszer megláttam őt a kulisszák mögött, és azt mondtam magamban, úristen, ki ez, de jól néz ki! Addig nem vettem észre, meg különben is férjnél voltam, úgyhogy nem vehettem észre - viccelődött a színésznő.

A színésznőről tudni lehet, hogy hatszor ment már férjhez, mostani párjával - akit 41 éves korában ismert meg - azonban különlegesen jó a kapcsolata. Összecsiszolódtak az évek során, így, ha van is összezörrenés, megoldják a törülköző-rituáléval.

Ez utóbbi jelképes jelzéssel azt adják egymás tudtára, hogy bedobták a törülközőt, vagyis feladták a vitát, a harcot, és hajlandók elásni a csatabárdot.

Humor, játékosság és engedékenység

Nem ez az egyetlen ilyen mókás, közös rítus a házaspár életében, talán épp e miatt a játékosság miatt működik még mindig olyan jól a közös élet.

A közkedvelt színésznő ugyanis már 27 éve van együtt zenész férjével, de mivel magánéletüket nem a nyilvánosság előtt élik, ritkán látni őket együtt.

- Szerepeltünk már együtt, de színpadon. Régebben a Thália színház felnőtt- és gyermekműsoraival jártuk az országot, ő pedig mögöttem ült a zenekarban, dobos volt ugyanis - mesélte Esztergályos Cecília korábban, a Fél Kettő riportjában.

A színésznő nyilatkozatából kitűnt, hogy munkájához és házasságához is játékosan, energikusan, sok humorral áll hozzá. Elmondása szerint párjával olyannak szeretik egymást, amilyenek.

Úgy tűnik, mindez elég volt ahhoz, hogy ennyi éven át kitartsanak egymás mellett. Esztergályos Cecília lánya egyébként, aki ma már 36 éves, szintén jól fogadta édesanyja új párját, a kislány kilencéves volt, amikor Péter megérkezett a családba.

Ezt is szeretjük