Ma 75 éves Esztergályos Cecília - Még mindig kirobbanó formában van

Esztergályos Cecília energikusságát a csípőprotézise sem tudta megtörni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 75. születésnapját Esztergályos Cecília, akinek energikussága a fiatalokét is kenterbe veri. Az ünneplés már tegnap megkezdődött: a Körúti Színház társulata hónapok óta készült arra, hogy meglepjék, ami sikerült is. A művésznő ma reggel a Mokkában azt mondta, még soha életében nem volt része ekkora meglepetésben.

Amikor ugyanis csütörtök este színpadra lépett, hatalmas és szűnni nem akaró taps fogadta. Kiderült, nem a Maud és Harold című darabot játsszák, a közönség Esztergályos Cecília születésnapjának ünneplésére érkezett. Ismerősök, kollégák a Família Kft. című sorozatból vagy a Karinthy Színházból, sőt, két testvére is, akiket nem szokott meghívni, mert, ha tudja, hogy a nézők között közeli hozzátartozója foglal helyet, úgy érzi, előttük rosszul játszik.  

esztergalyos-cecilia-koncz-gabor3
Fotó: FEM3 Café

A színpadon olyan neves művészek jelentek meg, mint például Bodrogi Gyula vagy Koncz Gábor.  Utóbbi a FEM3 Caféban meg is lepte Esztergályos Cecíliát.

esztergalyos-cecilia-koncz-gabor2
Fotó: FEM3 Café

A Jászai Mari-díjas színésznő kirobbanó formában van, ma is mozgékony, csak kétoldali csípőprotézisére kell odafigyelnie: nem lendítheti magasra a lábait, különben kiugrik a protézis a helyéről - erre egyébként már volt példa.

esztergalyos-cecilia-koncz-gabor
Fotó: FEM3 Café

Örül neki, hogy sokat játszik a színpadon, a TV2 reggeli műsorában azt mondta, már csak akkor lenne boldogabb, ha megkapná a Kossuth-díjat. 

A Körúti Színház hatalmas meglepetésén többek között a Família Kft.-ből ismert Dzsupin Ibolya és Csonka András is jelen volt - utóbbi egy videót osztott meg arról, hogyan hatották meg könnyekig Esztergályos Cecíliát. 

A művésznő Facebook-oldalán egy mosolygós, virágözönben készült fotóval köszönte meg a jókívánságokat és a sok meglepetést. 

Ezt is szeretjük