Egy évig titkolta a párja előtt, hogy másba lett szerelmes! A magyar énekesnő párkapcsolatáról mesélt
Egy évig két férfi volt az életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köztudott, hogy Eszményi Viktória és Heilig Gábor még fiatalon jöttek össze, és hogy a sztárok még 40 év elteltével is boldogok együtt, legutóbb november végén szerepeltek együtt a Magyarország, szeretlek című vetélkedőben fiukkal, Tamással együtt.

Heilig Gábor, Eszményi Viktória és Heilig Tamás

Kapcsolatuk kezdete azonban nem volt zökkenőmentes: a 63 éves énekesnő nemrégiben az M1 délutáni beszélgetős műsorában Jakupcsek Gabriellának árulta el, egy évig titkolták, hogy egymásba szerettek, ugyanis Eszményi Viktória akkor még párkapcsolatban élt egy másik férfival.

Munka közben szerettek egymásba

Mint elmesélte, először a munka hozta össze a zenésszel, ám az együtt töltött tevékeny órák közben egyszer csak rádöbbent, hogy valami más is van köztük, mint munkakapcsolat.

Bár eleinte izgalmasnak tűnt, hogy titkolózniuk kell, később egyre terhesebbé vált számára, hogy választania kell Norbert, az akkori párja és Gábor között.

- 23 éves sem voltam, amikor ez történt, de hát az élet mindig hoz olyan dolgokat, amire az ember nincs felkészülve - mentegetőzött a tévénézőknek.

Akárhogy is, végül egy év után meghozta a döntést: Norberttel szakított, mert rájött, Heilig Gáborral akar lenni. Hamarosan oda is költözött hozzá, és lényegében azóta elválaszthatatlanok. 1983-ban összeházasodtak, fiuk, Tamás ugyanabban az évben született.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Papír nélkül boldogok

A hazai sztárok között is vannak olyanok, akiknek nem fontos az esküvő, nézd meg, kik azok!

Ezt is szeretjük