Egy évig titkolták kapcsolatukat! A magyar énekesnő kollégájával jött össze
Eszményi Viktória kapcsolatban élt, amikor beleszeretett Heilig Gáborba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eszményi Viktória egy évig titkolta annak idején, hogy összejött zenekarbeli kollégájával, mert akkor még kapcsolatban élt - árulta el az M1 Ridikül című műsorában.

A 61 éves énekesnő 1983-ban össze is házasodott Heilig Gáborral, akivel azóta is boldog házasságban él.

Egy évig titkolták kapcsolatukat

- A Szovjetunióban voltam egy hónapot a Gemini együttessel. Állati helyes kis cuki pasi volt a Gabi, szép, fekete haja, jó dumája volt. Mégis csak az utolsó egy hétben - amikor tudatosult, haza fogok menni, és el fogunk válni -, akkor jöttem rá, hogy ez több, mint haverság - mesélte Jakupcsek Gabriella műsorvezetőnek.

Miután mindketten visszatértek Budapestre, mégsem vállalták fel kapcsolatukat, pedig akkor már egy pár voltak.

- Egy évig titkoltuk, hogy járunk, mert nekem volt egy kapcsolatom, amit nem volt azért egyszerű lezárni - magyarázta. 

A kezdeti nehézségek ellenére már három évtizede boldog házasságban élnek, aminek Eszményi Viktória szerint a tolerancia, a humor és a lazaság a titka. Jól kiegészíti egymást a folyton nyüzsgő énekesnő és nyugodt, átgondolt, fegyelmezett zeneszerző-előadóművész.

- Amikor a Tátika című műsort készítettük a televízióban, akkor a nap 24 órájában együtt voltunk. Én egy csicsergősebb csaj vagyok, mindig mondtam a magamét, ő viszont sokszor inkább csöndre vágyott, amit szóvá is tett. Volt, hogy külön öltözőbe mentünk, de ez így volt jó - árulta el.

Tamás fiuk is zenél

Azt is megosztotta a nézőkkel, hogy férjét kifejezetten zavarta a nyakukba szakadt népszerűség, amikor az általa írt, Vidéki lány vagyok című dallal szerelme berobbant az 1981-es táncdalfesztiválon.

- Ő nem akart nyomulni. Amikor kialakult az Eszményi-Heilig házaspár, ő nem akart kirakatban lenni, kimondottan zavarta a rivaldafény, inkább a háttérben érezte jól magát. Érdekes, a fiunk is ilyen.

A 29 éves Tamás egyébként szülei nyomdokába lépett, ő is a zenei pályán kíván érvényesülni.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A mai napig mozgalmas az életünk. A gyakorlatias dolgok rám hárulnak, szeretek is intézkedni: olyan ember vagyok, aki azt vallja, azonnal oldjuk meg a problémákat, azonnal hívjuk fel a szerelőt. Gabi meg nagyon jó rántottát tud készíteni, és ő vásárol be reggelente. Amíg a fiunk kicsi volt, és ő nem zenélt éppen külföldön, ő vitte a gyereket is reggelente óvodásba, iskolába - mondta.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük