Eszenyi Enikő káprázatosan nézett ki a pénteki ELLE Fashion Shown
Számos ismert színésznő ült a divatbemutató első sorában.

eszenyi-eniko-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 5. Elle Fashion Shown az idei évben is a legtehetségesebb fiatal designerek mutatták be legújabb őszi-téli kollekcióikat. Három párizsi tervező mellett öt nagy magyar divatmárka és számos feltörekvő tervező varázsolta el a közönséget látványos outfitjeivel. 

A jövő kifutóján robotok prezentálták a fiatal dizájnerek look-jait: az idei Elle Fashion Show egy lelkes fiatal mérnökcsapat által tervezett és irányított robotmodellekkel nyitott. Az eseményen a hazai divatvilág elitje és számos ismert hazai sztár, köztük több színésznő is tiszteletét tette.

- Cyril Mirat francia tehetség kollekciója egyszerűen bámulatos, kitűnő nyitánya volt a divatbemutatónak. Nagyon tetszettek az extrém álarcok, melyek mögé mi is sokszor elbújunk a hétköznapokban is. Művészként mindenféle ruhát szívesen hordok, legyen az extravagáns vagy kicsit letisztultabb. Ezt a végletességet láttam most a kifutón, megjelent az utcai viselet is, de közben ott voltak a jelmezszerű, rendkívül izgalmas darabok is - mondta Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgató asszonya.

- Szegedi Kata outfitjei ragadtak meg a leginkább. A robotmodelleken nagyon meglepődtem, kicsit félelmet kelt bennem, hogy ennyire át tudják venni a helyünket. Sokszor hallani, hogy Ázsiában például már robotok takarítanak az emberek helyett, ez számomra picit ijesztő. Egy pillanatra lehet ezen mosolyogni, de ha jobban belegondolunk, nagyon rossz, ha egy gép tud pótolni bennünket - árulta el Borbély Alexandra, a Testről és Lélekről című magyar film főszereplője, aki öltözködésében egyébként a klasszikus, letisztult, kicsit szlávos vonalat képviseli.

Ezt is szeretjük