Az 58 éves Eszenyi Enikő bikinis fotót posztolt - Bámulatos az alakja
Eszenyi Enikő bikinis fotója nagy sikert aratott.

eszenyi-eniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eszenyi Enikő a magyar színjátszás egyik megkerülhetetlen alakja. 1983-ban diplomázott a Színművészetin, és még ebben az évben a Vígszínházhoz szerződött, melynek 2009 óta az igazgatója. Az elmúlt évtizedekben számtalan színházi darabban játszott, többet maga rendezett, sok-sok mozi- és tévéfilmben szerepelt, lemezei is jelentek meg. 1989-ben Jászai-, 2001-ben Kossuth-díjat kapott, 2013 óta a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja. 2015-ben és 2016-ban a Forbes őt választotta a legbefolyásosabb magyar nőnek a kultúrában. 

Eszenyi Enikő nemcsak tehetségével hódít, az egyik legszebb magyar színésznő is, akiről kevesen mondanák meg, hogy januárban ünnepelte az 58. születésnapját.   

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma nagyon várom a nyarat! 🦋 #naked#🍀#summer

Eszenyi Enikő (@eszenyieniko) által megosztott bejegyzés,

Bőven letagadhatna korából, nem csoda, hogy bikinis fotóját is rengetegen lájkolták. Fiatal kolléganői, például Tenki Réka vagy Földes Eszter is azt írták, nagyon szexi.

Szűcs Judit 65 évesen is dögös bikiniben

Mindig azzal bántanak, hogy tangában járok nyaralni. Abban érzem jól magam, és biztos, hogy mindenhol lesülök benne. Egyébként a telifenekű, bugyis bikinik nem csinálnak valami jó popsit - mondta Szűcs Judith arról, miért napozik tangában.

Ezt is szeretjük