Ady Endrének volt fia? Egy versében írt róla - Észbontó magyarázat a kamerák előtt
A Viasat3 Észbontók című vetélkedője tartogat pár csemegét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 15-én indult a Viasat3-on az Észbontók című vetélkedő új évada, Kovács Áron műsorvezetésével.

A műsor nagyjából megegyezik a 2013-ban megismert Észbontókkal, de az új évad több meglepetést is tartogat a nézők számára. Továbbra is női és férfi csapatok versengenek egymással az értékes nyereményekért: a többfordulós játékban a csapatoknak el kell találniuk, hogy a felvételről bejátszott női vagy férfi "észbontók" tudják-e a helyes választ az adott állításra.

Eszement versenyzőkből idén sem lesz hiány, az okfejtések verik az előző évad egyik gyöngyszemét, ami szerint a Nap kering a Föld körül. Itt van egy félperces elmélkedés arról, ki mondta: Te is fiam, Brutus?

Szintén nagy kedvenc a "Mi az afrodiziákum?" kérdést feszegető videó, benne a férfiak nemi vágyát fokozó Viagara tablettával.

És te tudod, mi az Antarktisz fővárosa? Tényleg Grönland? Van, aki szerint igen, ha már mindkettő északon található...

Fotó: Viasat3/Magócsi Ildikó

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük