Minden szem rászegeződött! Erős Antónia fehér miniben állt színpadra
Erős Antónia a Víz, Zene, Virág Fesztiválon harcolt a jó ügyért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A VOLT-tal és a Víz, Zene, Virág Fesztivállal debütált az Egy Csepp Figyelem Alapítvány nyári szűrőprogramja. Az alapítvány Magyarország legnagyobb fesztiváljain több ezer ember egészségügyi értékeit méri meg.

Erős Antónia is részt vett a tatai rendezvényen, ahol fehér, pánt nélküli topban és sortban állt színpadra, hogy a sorsolást levezényelje. Az RTL Klub népszerű híradósáról köztudott, hogy a cukorbetegség megelőzésért küzdők élharcosa, ő maga 25 éves kora óta él együtt a betegséggel.

Erős Antónia a jó ügyért

2005-ben ő hozta létre az említett alapítványt, amely mára Magyarország egyik legjelentősebb nonprofit szervezetévé nőtte ki magát.

Különösen sok cukorbeteggyanús esettel, köztük sajnos gyerekekkel is találkozott az Egy Csepp Figyelem Alapítvány a hétvégi Víz, Zene, Virág Fesztiválon.

Az Egyszer Élünk Körút állomásain, köztük a múlt heti VOLT-on, ingyenes vércukorszint-, vérnyomás- és koleszterinszint-mérésre volt lehetőség.

Más sztárok is kiállnak a jó ügy mellett, a VOLT-on például Váczi Eszter is tesztelte egészségügyi értékeit.

- A vércukorszintemet gyakran méretem meg, és próbálok figyelni arra, hogy egészségesen éljek. Futni járok, hogy kondiban tartsam magam - mondta az énekesnő.

Fontos a megelőzés

Erős Antónia Tatán, a szűrésen részt vevők között egy vérnyomásmérőt, egy vércukormérőt, egy koleszterinmérőt, illetve egy ékszert sorsolt ki.

Az alapítvány októberig végiglátogatja a legnagyobb fesztiválokat: jön még az EFOTT, a Balaton Sound, a Csabai Kolbászfesztivál, a Sziget és a WAMP. A körút lehetőséget ad az egészségi állapot ellenőrzésére, a különböző betegségek esélyének, illetve az azokkal járó kockázatok felismerésére.

Az alapítvány idén főként a fiatalokat és a családokat szeretné programjaival megszólítani. A diabétesz sok esetben helyes életmóddal megelőzhető, a szövődmények pedig a korai felismeréssel elkerülhetők. A cukorbetegség Magyarországon legalább másfél millió embert érint, és ennek a fele még nem tudja magáról, hogy cukorbeteg.

Fotók: Egy Csepp Figyelem

Ezt is szeretjük