"Gyönyörű és szexi!" Erős Antónia színes miniruhában söpörte be a bókokat
Erős Antónia gardróbjában az elegáns darabokon kívül dögös szettek is vannak, amelyekkel mindenkit lehengerel.

erős-antónia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia 1998-ban csatlakozott az RTL Klub Híradójához, azóta majd’ mindennap láthatjuk a képernyőn. Azt is jól ismerjük, hogy az 51 éves tévés milyen ruhaviseletekben tudatja az országgal a nagyvilág történéseit.

A komoly témákhoz visszafogott öltözködés illik, hiszen a hitelességhez az is nagyban hozzájárul, hogy éppen mit visel. A produkció stylistcsapatával tökéletesen megtalálták az arany középutat: Erős Antónia szettjei mindig visszafogott eleganciát sugallnak, de sosem unalmasak.

Erős Antónia színes miniruhában

A stúdión kívül többször láthatjuk merészebb, nőiesebb darabokban. Amikor például konferenciák háziasszonya, szívesen mutatja meg a kevésbé ismert oldalát. Mivel minikben ritkábban mutatja meg magát a rajongóknak, ha ezekben fotózkodik az Instagramra, mindig bóközönre számíthat. Az a színes, rövid fazonú ruha is nagy sikert aratott a követői körében, amelyet egy környezetvédelmi esemény moderátoraként viselt. A kommentelők nem fukarkodtak a dicsérő szavakkal, nem győztek ámulni a tökéletes alakján, szép bőrén és lehengerlő kisugárzásán.

Nem az első, és valószínűleg nem az utolsó alkalom volt, hogy Erős Antónia dögös megjelenése ekkora sikert aratott. Képes összeállításunkban csokorba szedtük az RTL Klub híradósának szexi szettjeit a közelmúltból.

Ezt is szeretjük