Szorult helyzetbe került a Barátok közt egykori sztárja
Munka vagy szerelem?
Amerikai maffiafőnök lányába lett szerelmes Magyar Bálint.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar Bálint - a Barátok közt egykori Szilágyi Lórija - az Érinthetetlenek című musical főszerepében egy hősszerelmes rendőrfőnököt alakít.

Andrádi Zsanett és Magyar Bálint, a musical szerelmespárja
Trokán Anna a laza erkölcsű, életimádó Xénia szerepében
A maffiacsalád - Andrádi Zsanett, Fehér Adrienn, Egyházi Géza és a kettős ügynök Gerner Csaba

A 35 éves színész számos különböző felkérést kapott a Mátyás térről való tragikus távozása után. Hallhattuk a hangját szinkronszerepekben, jelenleg pedig a Madách Színházban játszik, Az operaház fantomjának hősszerelmesét, Raoult alakítja.

Választás elé került

Bálintot 2011-ben kérték fel az Érinthetetlenek című -  magánprodukcióban készülő - popmusical egyik főszerepére.

Nick Rightmanként egy olyan rendőrt formál meg, akinek választania kell az imádott lány és a hivatása között. Feladata ugyanis nem más, mint az évek óta tartó nyomozás után elfogni Hanna apját, aki a hírhedt és veszélyes New York-i maffia feje.

A musicalt körbeöleli a hatvanas évek Amerikájának nehéz sorsokkal és lehetőségekkel tele vágyakozása, az orosz maffia megjelenésével pedig ugyanolyan multikulturálissá válik, mint maga a város. Crash ugyanis orosz-amerikai barátain keresztül igyekszik lelépni a felelősség elől, miközben a Kalinka ritmusaira literszámra fogy a vodka.

Magyar popslágerek adják a darab ízét

Simon Kornél rendező és Tallér Edina író ma is népszerű, nyolcvanas és kilencvenes évekbeli popdalokra építették fel az Érinthetetleneket. Megszólalnak többek közt az Edda, Demjén Ferenc vagy a Groovehouse közismert slágerei is.

A darabban olyan színészeket láthatunk még a főbb szerepekben, mint Andrádi Zsanett, aki a sorozat társproducere is, vagy Egyházi Géza, akit a színházkedvelők a Vámpírok bálja véres kezű főszereplőjeként, Krolock grófként is ismerhetnek.

Természetesen konfliktusokra is szükség van a történetben, ezek fő kirobbantói a Trokán Anna által megformált Xénia és a kettős ügynök Gerner Csaba. És persze a színvonalas társulaton kívül, amiért feltétlen érdemes megnézni, az Magyar Bálint és nyomozótársai erotikával fűtött, szerelmi bánat elleni tánca. Hisz ha nincs nő, akkor nincs sírás.

Ha kíváncsi vagy az Érinthetetlenekre, megnézheted a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon most hétvégén: június 30-án, szombaton, illetve július 1-jén, vasárnap is.

Fotó: Lugand Produkció, facebook/érinthetetlenek

Ezt is szeretjük