A kamerák előtt árulta el! Oltár elé áll nyáron a Barátok közt egykori Tildája
Erdélyi Tímea a DTK Show-ban árult el részleteket esküvőjéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Tímea és Szente Vajk hisznek az élethosszig tartó szerelemben, és sorsszerűnek tartják találkozásukat. 

Miután a sajtóban felröppentek a pletykák kapcsolatukról és eljegyzésükről, a fiatal magyar színészpár először D. Tóth Krisztának mesélt megismerkedésükről, szerelmükről és a tervezett esküvőről.

Megfeledkeztek magukról

A ma esti műsorban a nézők láthatják majd a Magyarország, szeretlek adásának egy kimaradt jelenetét is, amelyben a 28 éves színésznő és két évvel idősebb szerelme annyira megfeledkeztek magukról, hogy évődésükkel majdnem elárulták magukat.

- Ha ezer évig élünk, akkor az is kevés lesz, hogy ezt a sok szerelmet kiszeressük a szívünkből - jelentette ki a felvételen Erdélyi Tímea, aki párjához hasonlóan azóta hisz az eleve elrendelésben, amióta a Madách Színházban először találkoztak.

A pár őszinteségével és egymás iránti leplezetlen rajongásával teljesen levette a lábáról D. Tóth Krisztát és a DTK Show közönségét is. Nem csoda, ha a műsorvezető azt nyilatkozta a felvétel után, hogy elolvadt tőlük.

Augusztusban esküvő

Erdélyi Tímea és Szente Vajk két éve tartó kapcsolatukat idén augusztusban teszik hivatalossá.

A 30 éves színész azt is megosztotta a nézőkkel, hogy menyasszonya "iszonyatosan készül" az esküvőre, és a világ minden kincséért sem árulná el neki, milyen ruhában lesz a nagy napon.

A DTK Show ma esti adásából az is kiderül, milyen stílusú esküvőt tervez a színészpár, és hogyan szeretnék majd oldani a násznép feszengését.

Fotó: MTVA, Zih Zsolt

Ezt is szeretjük