Bűbájos lányai vannak! Endrei Judit nem bánja, hogy későn lett anyuka
Endrei Juditnak két lánya született, Nóra és Laura, a kisebbik már 16 évesen kész felnőtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Endrei Judit mosolygós arcát a hetvenes évek második felétől kezdve egészen 1998-ig láthatták rendszeresen a Magyar Televízió nézői.

Az ezredfordulót követően egy évig a Satelit Televízióban vezette önálló műsorát, majd megalapította saját könyvkiadóját.

Közel a 60-hoz is dögös

Ahogy már beszámoltunk róla, az 1953-as születésű egykori tévés közel a 60-hoz, kétgyerekes anyaként is remek formában van, amit saját bevallása szerint elsősorban aktív életmódjának köszönhet.

Sikeres karrierje mellett a magánéleti boldogságot viszonylag későn találta meg - éppen kapcsolatban élt, amikor megismerkedett későbbi férjével, Sütő Péter újságíróval.

Első lánya, Nóra 38 éves korában, 1991-ben született, Laura pedig három évvel később látta meg a napvilágot.

Bár a sztáranyuka nem mutogatja lépten-nyomon az időközben gyönyörű kamaszokká érett lányait, a 2011-es Story-gálára a 16 éves Laura kísérte el.

A kisebbik lány tiszta anyja

A fiatal lány már most magasabb édesanyjánál, akinek örökölte mélybarna szemeit, de az orruk és a mosolyuk is hasonló.

Ruhájuk is harmonizált egymással: Endrei Judit vörös estélyiéhez elegáns fekete zakót választott, míg Laura fekete ruhájához szürke bolerót viselt.

Laura egyébként még középiskolás, egy fővárosi alternatív gimnázium tizedikes tanulója. Tervei közt külföldi tanulmányok és munka is szerepel.

Fotó: Femina

Ezt is szeretjük