Nem csak kütyü lesz a Black Fridayen! (x)

Spórolj karácsonyra! Gasztro- és beauty termékek, tisztítószerek is lesznek jó áron az eMAG és az Extreme Digital november 19-ei Black Fridayén!

2100x1400-cover (1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az eMAG és az Extreme Digital történetében először közös Black Fridayt szervez  2021. november 19-én: a két márka azt ígéri, hogy az idei lesz az eddigi legnagyobb szabású Black Fridayük.

A legnépszerűbb termékek

Bár a legtöbbünkben az új tévé, telefon vagy mosógép beszerzésének lehetősége merül fel elsőre a fekete péntek felemlegetésekor, a Black Friday ma már nem csak a kütyükről és a háztartási eszközökről szól.

840x560-2

Tavaly például a háztartási eszközök és tisztítószerek voltak a legnépszerűbb termékek az eMAG-nál, a második legjobban fogyó árucikknek pedig a gyermekjátékok és a baba/mama kategória termékei számítottak - megelőzve például a mobiltelefonokat is.

Ha megnézzük az eMAG-Extreme Digital Black Friday idei honlapját, az IT és műszaki gyártók mellett egy sor olyan márka neve sorakozik, amelyekkel mosó-, mosogatószereken,  szépségápolási termékeken vagy éppen pelenkákon találkozhatunk. Ez nem véletlen, mostanra viszont drága műszaki eszközök helyett sokan rendelnek nagy kiszerelésű napi használati cikkeket, hiszen a több hónapra elegendő csomagon nem csupán ezreket lehet spórolni, haza sem kell cipelni, hiszen házhoz lehet szállíttatni, vagy a több mint négyszáz eMAG easybox csomagautomata valamelyikébe is kérhetők.

Hogyan készülj fel az eMAG-Extreme Digital Black Fridayre?

Azt már elárulta a cég, hogy a közös Black Friday az eMAG.hu platformján zajlik majd, így ha eddig csak az Extreme Digitalnál vásároltál, érdemes még előtte regisztrálnod az eMAG.hu-n egy fiókot magadnak.

840x560 (1)

Ha a háztartási szerek mellé egy új hajszárítóra vagy konyhai gépre vágysz, és kimondottan bizonyos modellekre vadászol a Black Fridayen, mentsd el azt az eMAG.hu-n a Kedvencek közé: ehhez a “Kedvencekhez ad” gombra kell ráböknöd az eMAG appban vagy a webáruházban.

Egy másik tipp: a Black Friday gyorsasági műfaj, a legjobban leakciózott okostelefont, játékgépet és hasonlókat mindig gyorsan elkapkodják: ha nem akarsz lemaradni egy ilyen termékről, előre mentsd el a fizetéshez a bankkártyaadataidat!

Azt még nem tudni, hogy a november 19-én hánykor kezdődik majd az eMAG-Extreme Digital Black Friday az emag.hu-n, de az valószínűsíthető, hogy az eMAG mobilappjából (iOS és Android) érkezőket idén is hamarabb engedi majd be a rendszer.

840x560-3

Sajnos a pontos kezdés idejét nem adták meg, de segítségként elárulhatjuk, hogy az eMAG tavalyi fekete péntekén reggel 7 óra 7 perckor nyíltak a virtuális kapuk.

(Képek forrása: eMAG)

Ezt is szeretjük