Az RTL Klub két sztárja egymásba szeretett - Így találtak egymásra
Az Éjjel-Nappal Budapest egyik szerelmespárja, Evelin és Dávid a valóságban is egymásba szeretett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jelenleg az RTL II csatornán futó Éjjel-Nappal Budapest című sorozat elsősorban a fiatalok körében örvend nagy népszerűségnek. A 2013 óta futó produkció csapatát ÉNB Evelin - civil nevén Tóth Anita - 2015 óta erősíti. A lány szépségére akkor egyből felfigyelt a széria viszonylag még új szereplője, ÉNB Dávid, azaz Filipánics Bálint is.

A sármos fiatalember egyszer még a Balatonon szúrta ki a barna bombázót, akkor rá is írt a lányra a közösségi oldalon, vallotta be a Story magazinnak, ám ÉNB Evelin nem válaszolt az üzenetre. Ezt nem vette sértésnek, ráadásul meg is feledkezett erről a történetről. ÉNB Dávid négy évvel később az Éjjel-Nappal Budapest csapatának tagja lett, idén február óta láthatják őt a tévénézők.

- Amikor mondták, hogy a sorozatban közelebbi viszonyba kerülhetek egy lánnyal, nem gondoltam, hogy az Evelin is lehet. A forgatások alatt jöttem rá, ő az a lány, aki olyan régóta tetszik nekem. Ráadásul meg is csókolhatom, majd' kiugrottam a bőrömből - mesélte a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagyon cukik😍😍😍😘😘😘

Evelin_Dávid_ÉNB❤❤ (@evelin_david_enb) által megosztott bejegyzés,

Evelinnek megtetszett Dávid humora, miután elkezdtek a forgatási szünetekben beszélgetni. Az első csókjelenetük mindent megváltoztatott, a férfi ölelésén érezte, hogy köztük sokkal több van, mint szimpla munkakapcsolat. Amikor az első csók elcsattant köztük a forgatáson, a gyönyörű lány úgy érezte, mintha egy igazi randin lenne. Nem is csoda, hogy hamar kialakult a szerelem köztük. Sok időt töltenek együtt, de egyelőre még nem költöztek össze.

- Egy ideig titkoltuk a kapcsolatunkat, de a figyelmes nézők már észrevehették, a mi szerelmes jeleneteink bizony valóságosak. Egymásra találtunk, és bízunk benne, hogy boldogok leszünk - tette hozzá a lapnak ÉNB Evelin.

Sztárok, akik gasztroguruba szerettek bele

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akiknek a szívét egy gasztroguru rabolta el.

Ezt is szeretjük