Egerszegi Krisztina 25 évvel ezelőtt a Kölyökidőben! Sosem látott fotókon a ma 40 éves sztár
Képeken Egerszegi Krisztina.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli kerek, 40. születésnapját Egerszegi Krisztina, aki 1974. augusztus 16-án, Budapesten látta meg a napvilágot. Az ötszörös olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok magyar úszó egyike a modern olimpiák legsikeresebb magyar sportolóinak. Aki látta, mindenki emlékszik szereplésére, amikor az 1988-as szöuli olimpián mindössze 14 évesen Vitray Tamás a következő szavakkal biztatta: "Gyere, Egérke! Gyere, kicsi lány! Ússzál!"

Az 1996-os, utolsó ob-jén kilenc arannyal zárt. Ezt követően csak ritkán szerepelt a nagy nyilvánosság előtt: 1999 májusában férjhez ment, 2000-ben megszületett Bálint fia, két évvel később Barnabás, majd 2004-ben lánya, Zille.

Képes összeállításunkban a fiatal Egérről találsz fotókat, többek között egy 25 évvel ezelőtt készült felvételt a Kölyökidőből. Kattintsd végig a képeket!

Fotókon a híres magyar sorozatok színésznői

A '90-es évek sorozataira és azok sztárjaira mindenki emlékszik, nem véletlenül vetítik a köztévé csatornái időről időre a Szomszédok, a Kisváros, a Família Kft. vagy a Linda című produkciókat. Nézd meg, mennyit változtak a legnépszerűbb magyar sorozatok női sztárjai 20 év alatt!

Ezt is szeretjük