Nem olyan ártatlan, mint hitték! Így verte át a többieket az új Éden-lány
Az Éden Hotel szereplői Petrának szavaztak bizalmat. Lehet, hogy hamarosan megbánják döntésüket?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Éden Hotel 2 előző adásában Alexa szabad akaratából távozott, azonban nem üres kézzel. A legtöbbekkel ellentétben ő olyan szerencsés helyzetben volt, hogy szép kis összeggel zárta a játékot.

Éden Nonszi
Éden Petra

A másnap újabb meglepetésekkel szolgált az Éden csapatának: Horváth Éva ugyanis egyszerre két lányt mutatott be a társaságnak.

Két szőke szépség

Két szőke szépség, a 20 éves Nonszi és a szintén 20 éves Petra érkezett a versenyzők közé. Mindketten bemutatkoztak, majd kínos kérdésekre is választ kellett adniuk.

Ezt követően a többiek táblákra írták fel annak az egy lánynak a nevét, akit a későbbiekben maguk között szeretnének látni.

A jelentkezőknek így nem volt sok lehetőségük a bizonyításra, rövid idő alatt kellett megnyerniük maguknak az ítészeket.

A társaság egyöntetűen Petrára voksolt, egyedül Tomi írta fel Nonszi nevét, így ő, épphogy megérkezett, máris elhagyta az Édent.

Mégsem olyan szende

A többiek döntése érthető: Nonszit érezték veszélyesebbnek, a lányok benne látták a riválist, úgy gondolták, Petrával biztosabbra mennek. Végül az új lakó párja Tomi lett, mivel Omar védettséget élvez, ő maradt a szingliszobában egyedül.

Az új pár tagjai, annak ellenére, hogy kezdetben nem igazán szimpatizáltak egymással, az este folyamán közelebb kerültek egymáshoz. A beszélgetés során Petra érdekes dolgokat árult el Tominak, aki alig hitt a fülének a döbbenettől.

Amint a szendének tűnő lány elmondta, direkt nem csinosította ki magát a bemutatkozásra, nem vett magassarkút, hogy ne lássanak benne konkurenciát a lányok.

Így már most bizonyította, hogy rafináltabb, mint amilyennek elsőre tűnik: mindenkit sikerült megtévesztenie. Ezzel Tomi elismerését elnyerte, a többiek azonban egyelőre mit sem sejtenek. Lehet, hogy hamarosan megbánják, hogy Petrának szavaztak bizalmat?

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük