Az Éden Hotel 2 dögös szereplői fürdőruhában
Az Éden Hotel 2 szereplői ezúttal is egytől egyig dögös, bevállalós srácok és csajok.

Dia

 	Edina (23) 	Nem szereti a marakodást és a kiabálást, mivel gyerekkorában a szülei nagyon sokat veszekedtek, édesapja meglehetősen agresszív természete miatt. Ezek az élmények megerősítették és arra sarkallták, hogy keresse az élet vidám pillanatait és mindig derűs legyen. 	Kapcsolódó cikk: 	Szerinted ki a legszebb? Íme, az Éden Hotel 2 dögös versenyzői »

Edina (23)

Nem szereti a marakodást és a kiabálást, mivel gyerekkorában a szülei nagyon sokat veszekedtek, édesapja meglehetősen agresszív természete miatt. Ezek az élmények megerősítették és arra sarkallták, hogy keresse az élet vidám pillanatait és mindig derűs legyen.

Kapcsolódó cikk:
Szerinted ki a legszebb? Íme, az Éden Hotel 2 dögös versenyzői »

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Noémi (22) 	Azért jelentkezett az Éden Hotelbe, mert szereti a kihívást, a bulizást és szereti kipróbálni magát új dolgokban. Szlovákiában született, 21 éves koráig Nagykaposon élt, de nyáron Pozsonyba költözött. Kiskora óta beszél magyarul, a dédnagymamája ügyelt rá, hogy a családban mindenki megtanuljon.

Noémi (22)

Azért jelentkezett az Éden Hotelbe, mert szereti a kihívást, a bulizást és szereti kipróbálni magát új dolgokban. Szlovákiában született, 21 éves koráig Nagykaposon élt, de nyáron Pozsonyba költözött. Kiskora óta beszél magyarul, a dédnagymamája ügyelt rá, hogy a családban mindenki megtanuljon.

Fotó: VIASAT3

Dia

	Roland (23)	Az életét meghatározza a sport, igazi dunai gyereknek tartja magát, így lételeme a víz. Három éven keresztül matrózként dolgozott. Jelenleg a Kaposvári Egyetem hallgatója.

Roland (23)

Az életét meghatározza a sport, igazi dunai gyereknek tartja magát, így lételeme a víz. Három éven keresztül matrózként dolgozott. Jelenleg a Kaposvári Egyetem hallgatója.

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Andi (21) 	Az aerobic és kangoo edző lány nagyon energikus és céltudatos. Az Éden Hotelben egyértelműen a fiúkkal szeretne jóban lenni, hiszen tisztában van vele, hogy ők tudják biztosítani a játékban maradását.

Andi (21)

Az aerobic és kangoo edző lány nagyon energikus és céltudatos. Az Éden Hotelben egyértelműen a fiúkkal szeretne jóban lenni, hiszen tisztában van vele, hogy ők tudják biztosítani a játékban maradását.

Fotó: VIASAT3

Dia

	Pít (34)	Budapesten él és értékesítési vezetőként dolgozik egy szállodaláncnál. Odaadó, tisztelettudó, sármos pasinak tartja magát, reméli, hogy a Hotelben a lányok értékelni fogják. A karcsú, szexis, értelmes, jó humorú nőket szereti. A szerelem számára az, amikor a párja reggel, ébredés után sem idegesíti. Úgy gondolja, hogy ahogyan az életben, úgy a játékban is előnyére válhat, hogy egy igazi gentleman.

Pít (34)

Budapesten él és értékesítési vezetőként dolgozik egy szállodaláncnál. Odaadó, tisztelettudó, sármos pasinak tartja magát, reméli, hogy a Hotelben a lányok értékelni fogják. A karcsú, szexis, értelmes, jó humorú nőket szereti. A szerelem számára az, amikor a párja reggel, ébredés után sem idegesíti. Úgy gondolja, hogy ahogyan az életben, úgy a játékban is előnyére válhat, hogy egy igazi gentleman.

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Niki (28) 	Véleménye szerint elsősorban nem mindennapi külsejével fog dominálni a játékban: nagyon tetszik a férfiaknak, a nők pedig általában féltékenyek rá. Sok időt tölt szépségápolással, a mindennapjainak fontos része, hogy a kinézete tökéletes legyen. 	Váratlanul, önhibáján kívül kellett elhagynia az Édent. 	Kapcsolódó cikk: 	Az Éden Hotel 2 szereplői elárulták, mit visznek magukkal az útra »

Niki (28)

Véleménye szerint elsősorban nem mindennapi külsejével fog dominálni a játékban: nagyon tetszik a férfiaknak, a nők pedig általában féltékenyek rá. Sok időt tölt szépségápolással, a mindennapjainak fontos része, hogy a kinézete tökéletes legyen.

Váratlanul, önhibáján kívül kellett elhagynia az Édent.

Kapcsolódó cikk:
Az Éden Hotel 2 szereplői elárulták, mit visznek magukkal az útra »

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Gábor (35) 	A csapat rangidőse ácsként dolgozik, nagyon szereti ezt a munkát, sok mindent megvalósított az évek során, mindig jó érzéssel tölti el, amikor a városban és a megyében járva a saját munkáit látja. 	A második párválasztó ceremónia után kellett elhagynia az Édent. 	Kapcsolódó cikk: 	Te melyiküket választanád? Íme, az Éden Hotel 2 jóképű szívtiprói »

Gábor (35)

A csapat rangidőse ácsként dolgozik, nagyon szereti ezt a munkát, sok mindent megvalósított az évek során, mindig jó érzéssel tölti el, amikor a városban és a megyében járva a saját munkáit látja.

A második párválasztó ceremónia után kellett elhagynia az Édent.

Kapcsolódó cikk:
Te melyiküket választanád? Íme, az Éden Hotel 2 jóképű szívtiprói »

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Anikó (26) 	Hirtelen felindulásból jelentkezett a műsorba, nemrég esett túl egy szakításon és úgy érezte, hogy nincs semmi veszítenivalója. Nagyon bolond, őrült csajnak tartja magát, aki ha valahol megjelenik, ott felkavarja az állóvizet. 	Kapcsolódó cikk: 	Ahol bármi megtörténhet! Kukkants be az Éden Hotel 2 kulisszái mögé »

Anikó (26)

Hirtelen felindulásból jelentkezett a műsorba, nemrég esett túl egy szakításon és úgy érezte, hogy nincs semmi veszítenivalója. Nagyon bolond, őrült csajnak tartja magát, aki ha valahol megjelenik, ott felkavarja az állóvizet.

Kapcsolódó cikk:
Ahol bármi megtörténhet! Kukkants be az Éden Hotel 2 kulisszái mögé »

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Máté (25) 	Nem szereti a szabályokat, nem szeret dolgozni, a munka csupán egy eszköz számára, amivel megteremti a pénzt a szórakozáshoz. Jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik egy német cégnél, ahol a rugalmas munkaideje elég szabadságot nyújt neki.

Máté (25)

Nem szereti a szabályokat, nem szeret dolgozni, a munka csupán egy eszköz számára, amivel megteremti a pénzt a szórakozáshoz. Jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik egy német cégnél, ahol a rugalmas munkaideje elég szabadságot nyújt neki.

Fotó: VIASAT3

Dia

	Kíra (20)	Külsőre lányos, belsőre fiús, őrült csajnak tartja magát, aki leginkább fiútársaságban tölti az idejét. Nem zavarja, ha egy csapatban ő az egyedüli lány, sőt inkább élvezi, hogy minden fiú figyelme őrá irányul.	Másodszorra is kiesett, Dáviddal távozott a játékból.	Kapcsolódó cikk:	Pokoli Éden! Az Éden Hotel 1 szereplői levonták a keserű tanulságot »	 

Kíra (20)

Külsőre lányos, belsőre fiús, őrült csajnak tartja magát, aki leginkább fiútársaságban tölti az idejét. Nem zavarja, ha egy csapatban ő az egyedüli lány, sőt inkább élvezi, hogy minden fiú figyelme őrá irányul.

Másodszorra is kiesett, Dáviddal távozott a játékból.

Kapcsolódó cikk:
Pokoli Éden! Az Éden Hotel 1 szereplői levonták a keserű tanulságot »
 

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Krisztián (19) 	Az autószerelő fiú jelentkezését édesanyja küldte el az Éden Hotelbe, de ő is nagy lehetőségnek tartja, hogy akár két hónapot Mexikóban tölthet. Magabiztos és nagyon határozott fiúnak tartja magát, akinek fontos a bizalom és az őszinteség. 	Utolérte Kíra bosszúja: a lány lecserélte Márkra. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez ám a luxus! Ezen a festői helyen forgatják az Éden Hotel 2-t » 	 

Krisztián (19)

Az autószerelő fiú jelentkezését édesanyja küldte el az Éden Hotelbe, de ő is nagy lehetőségnek tartja, hogy akár két hónapot Mexikóban tölthet. Magabiztos és nagyon határozott fiúnak tartja magát, akinek fontos a bizalom és az őszinteség.

Utolérte Kíra bosszúja: a lány lecserélte Márkra.

Kapcsolódó cikk:
Ez ám a luxus! Ezen a festői helyen forgatják az Éden Hotel 2-t »
 

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Ádám (22) 	Négy éves korában tanult meg úszni, számára ez nem csak egy sport, hanem életforma, szabadnak érzi magát és kikapcsolja. Az országos felnőtt második helyezésére a legbüszkébb, és arra, hogy kijutott az ifjúsági Európa-bajnokságra. 	A csapat egyik alfahímje valószínűleg rossz taktikát választott: a lányok döntése következtében ő távozott elsőként az Édenből.

Ádám (22)

Négy éves korában tanult meg úszni, számára ez nem csak egy sport, hanem életforma, szabadnak érzi magát és kikapcsolja. Az országos felnőtt második helyezésére a legbüszkébb, és arra, hogy kijutott az ifjúsági Európa-bajnokságra.

A csapat egyik alfahímje valószínűleg rossz taktikát választott: a lányok döntése következtében ő távozott elsőként az Édenből.

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Adrienn (22) 	Intézményi kommunikátorként dolgozik, de már hosszú évek óta modellkedik, hobbija a fitness. Első hódító lányként érkezik az Édenbe, ahová azért jelentkezett, mert úgy gondolja, hogy ez a stratégiai játék egyben egy nagyon jó önismereti próba is. Első találkozásra sokaknak nem szokott szimpatikus lenni, mert túlzottan magabiztosnak gondolják. 	A magabiztos lány az első párválasztó ceremónián csúfos kudarcot vallott: ő lett az Éden Hotel 2 második kiesője. 	 

Adrienn (22)

Intézményi kommunikátorként dolgozik, de már hosszú évek óta modellkedik, hobbija a fitness. Első hódító lányként érkezik az Édenbe, ahová azért jelentkezett, mert úgy gondolja, hogy ez a stratégiai játék egyben egy nagyon jó önismereti próba is. Első találkozásra sokaknak nem szokott szimpatikus lenni, mert túlzottan magabiztosnak gondolják.

A magabiztos lány az első párválasztó ceremónián csúfos kudarcot vallott: ő lett az Éden Hotel 2 második kiesője.
 

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Tamás (26) 	Közel 10 évvel ezelőtt kezdett el komolyabban foglalkozni a zenéléssel és mára olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy ebből meg is tud élni. Mivel első fiú hódítóként érkezik a játékba, tudja, hogy gyorsan kell cselekednie, hogy még a párválasztó ceremónia előtt mély benyomást tegyen egy lányra, aki majd őt választja a megfelelő pillanatban. 	Nem sokra ment a taktikával: Anikó kiejtette a játékból. 	 

Tamás (26)

Közel 10 évvel ezelőtt kezdett el komolyabban foglalkozni a zenéléssel és mára olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy ebből meg is tud élni. Mivel első fiú hódítóként érkezik a játékba, tudja, hogy gyorsan kell cselekednie, hogy még a párválasztó ceremónia előtt mély benyomást tegyen egy lányra, aki majd őt választja a megfelelő pillanatban.

Nem sokra ment a taktikával: Anikó kiejtette a játékból.
 

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Alexa (22) 	Laza, bulis, bevállalós csajnak tartja magát, aki szeret poénkodni, szórakozni és szereti a kalandokat. Erős személyiség, aki nem befolyásolható és nem irányítható, így biztos párja lehet egy arra érdemes fiúnak. A játékban a többi lányt egyértelműen riválisnak fogja tekinteni és egyáltalán nem biztos benne, hogy kedvelni fogják. 	Önszántából adta fel a küzdelmet, de így legalább nem üres kézzel távozott. 	 

Alexa (22)

Laza, bulis, bevállalós csajnak tartja magát, aki szeret poénkodni, szórakozni és szereti a kalandokat. Erős személyiség, aki nem befolyásolható és nem irányítható, így biztos párja lehet egy arra érdemes fiúnak. A játékban a többi lányt egyértelműen riválisnak fogja tekinteni és egyáltalán nem biztos benne, hogy kedvelni fogják.

Önszántából adta fel a küzdelmet, de így legalább nem üres kézzel távozott.
 

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Enrico (22) 	Bejönnek neki a sportos, mediterrán típusú lányok, a legtöbb pasival ellentétben nem mellközpontú az érdeklődése, mindene a szépen kidolgozott, kerek fenék. A hódításnál szeret kezdeményezni és nagyon hisz a szemkontaktusban, a testbeszédben. 	Nem sok időt töltött az Édenben: Alexa Tomit választotta.

Enrico (22)

Bejönnek neki a sportos, mediterrán típusú lányok, a legtöbb pasival ellentétben nem mellközpontú az érdeklődése, mindene a szépen kidolgozott, kerek fenék. A hódításnál szeret kezdeményezni és nagyon hisz a szemkontaktusban, a testbeszédben.

Nem sok időt töltött az Édenben: Alexa Tomit választotta.

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Tomi (34) 	A családi vállalkozásban üzletvezetőként dolgozó fiú nem vallja magát csajozós típusnak, szeret udvarolni, de nem szokta lerohanni a lányokat. A sportos, középmagas, hosszú hajú, szép szemű hölgyek az esetei. Több, mint hat éve foglalkozik egészséges életmóddal, sokat sportol, és mindig odafigyel arra, hogy mit eszik. 	Nem bánta, amikor kiesett, mivel terhes kedvese várta haza.

Tomi (34)

A családi vállalkozásban üzletvezetőként dolgozó fiú nem vallja magát csajozós típusnak, szeret udvarolni, de nem szokta lerohanni a lányokat. A sportos, középmagas, hosszú hajú, szép szemű hölgyek az esetei. Több, mint hat éve foglalkozik egészséges életmóddal, sokat sportol, és mindig odafigyel arra, hogy mit eszik.

Nem bánta, amikor kiesett, mivel terhes kedvese várta haza.

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Nikolett (21) 	Karakán egyéniségnek tartja magát, aki tudja, mit akar és ezt mindig el is éri, de eközben kedves és szerethető marad. A szabadidejében sokat sportol, olvas, színházi kritikákat ír és fotózni tanul, ez a szenvedélye. Újságírással is foglalkozik, szeretné, ha a jövőben az animátorkodás mellett ez lehetne a hivatása. 	Nem sokra ment hódítóként: senkivel nem találta meg a közös hangot. 	 

Nikolett (21)

Karakán egyéniségnek tartja magát, aki tudja, mit akar és ezt mindig el is éri, de eközben kedves és szerethető marad. A szabadidejében sokat sportol, olvas, színházi kritikákat ír és fotózni tanul, ez a szenvedélye. Újságírással is foglalkozik, szeretné, ha a jövőben az animátorkodás mellett ez lehetne a hivatása.

Nem sokra ment hódítóként: senkivel nem találta meg a közös hangot.
 

Fotó: VIASAT3

Dia

	Petra (20)	Egerben él, de a Budapesti Corvinus Egyetemen tanul élelmiszer mérnöknek. A szabadidejében leginkább a barátaival szeret bulizni. Az Édenben önmagát fogja adni és ezzel tutira meggyőzi a fiúkat arról, hogy őt válasszák.	Pít mellől esett ki, mivel a védettséget élvező játékos, Andi szétválasztotta őket.

Petra (20)

Egerben él, de a Budapesti Corvinus Egyetemen tanul élelmiszer mérnöknek. A szabadidejében leginkább a barátaival szeret bulizni. Az Édenben önmagát fogja adni és ezzel tutira meggyőzi a fiúkat arról, hogy őt válasszák.

Pít mellől esett ki, mivel a védettséget élvező játékos, Andi szétválasztotta őket.

Fotó: VIASAT3

Dia

	Reni (22)	Az életben a rosszfiúk jönnek be neki, ugyanakkor fontos számára, hogy a párja udvarias, romantikus legyen és nőnek érezhesse magát mellette.	Nem sokáig élvezhette az Édent, ugyanis védettség híján már az első párválasztó ceremóniáján kiesett.

Reni (22)

Az életben a rosszfiúk jönnek be neki, ugyanakkor fontos számára, hogy a párja udvarias, romantikus legyen és nőnek érezhesse magát mellette.

Nem sokáig élvezhette az Édent, ugyanis védettség híján már az első párválasztó ceremóniáján kiesett.

Fotó: VIASAT3

Dia

	Dávid (27)	Őszinte, figyelmes srácnak tartja magát, aki ha kell, akkor a saját érdekében befolyásolja majd a többieket. Segítségére lehet ebben, hogy tanult pszichológiát, szociálpedagógusként diplomázott Győrben.	Noémi ejtette ki a játékból, aki Mátét választotta.

Dávid (27)

Őszinte, figyelmes srácnak tartja magát, aki ha kell, akkor a saját érdekében befolyásolja majd a többieket. Segítségére lehet ebben, hogy tanult pszichológiát, szociálpedagógusként diplomázott Győrben.

Noémi ejtette ki a játékból, aki Mátét választotta.

Fotó: VIASAT3

Dia

	Betti (21)	A fiatal lány jelenleg ügyintézőként dolgozik, a szabadidejében táncórákra jár, és a barátaival találkozik. Számára az ideális pár büszke, férfias, stílusos és sikeres. Nőként nagyon szeret titokzatos lenni, de a párkapcsolataiban rendkívül odaadó.

Betti (21)

A fiatal lány jelenleg ügyintézőként dolgozik, a szabadidejében táncórákra jár, és a barátaival találkozik. Számára az ideális pár büszke, férfias, stílusos és sikeres. Nőként nagyon szeret titokzatos lenni, de a párkapcsolataiban rendkívül odaadó.

Fotó: VIASAT3

Dia

 	Peti (19) 	Egy családi konfliktus miatt két évvel ezelőtt elköltözött otthonról, azóta magának kell megteremtenie a mindennapi betevőt. Ez kezdetben nagyon furcsa volt számára, de már hozzászokott a helyzethez. Nagyon szeret a középpontban lenni, szerepelni, szórakozni, ezért is tartja nagy szerencsének, hogy DJ-ként is dolgozhat. 	Durva beszólása miatt zárták ki a játékból.

Peti (19)

Egy családi konfliktus miatt két évvel ezelőtt elköltözött otthonról, azóta magának kell megteremtenie a mindennapi betevőt. Ez kezdetben nagyon furcsa volt számára, de már hozzászokott a helyzethez. Nagyon szeret a középpontban lenni, szerepelni, szórakozni, ezért is tartja nagy szerencsének, hogy DJ-ként is dolgozhat.

Durva beszólása miatt zárták ki a játékból.

Fotó: VIASAT3
Ezt is szeretjük
Fotó: