Így még nem láthattuk őket! Az Éden Hotel szereplői újra bizonyíthattak
Az Éden Hotel szereplői örökbe fogadtak egy ormányos medvét.

Az Éden Hotel 2 játékosai és Horváth Éva nemrég örökbe fogadtak egy ormányos medvét, ahhoz hasonlót, mint amit a nézők is láthatnak az adásokban. Amikor ugyanis az Éden játékosai nyugovóra tértek, a kedves négylábú vette birtokba a Hotel nappaliját és az éjszaka leple alatt rendszeresen megdézsmálta a szereplők számára kirakott édességeket és ropogtatni valókat.

- Az egyik éjjel kimentem a nappaliba és akkor láttam, hogy ott ül a bárpulton és kekszet eszik. Először nagyon megijedtem, de aztán rájöttem, hogy ő valószínűleg jobban fél tőlem, mint én tőle - mesélte Niki.

Az állat Közép- és Dél-Amerikában honos, így Magyarországon csak az állatkertekben lehet találkozni vele. A Noé Állatotthon lakója az egyikük, Pikulának hívják, két éves hím, egy balesetben sajnos elveszítette a farkát. Két hónapos kora óta az állatotthon lakója, nagyon kedves, kissé félénk jószág, bár az Éden Hotel játékosaival és Horváth Évával rendkívül barátságosan viselkedett.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Éden Kíra talán még sosem volt ilyen szép

Az Éden Hotel 2 szereplői egyre közelebb kerülnek a játék végéhez, így, ahogy a tét, a feszültség is egyre nő.

Ezt is szeretjük