Egymásnak estek az Éden Hotel játékosai! Csúnyán eldurvult a helyzet
Az Éden Hotelban a támadások kereszttüzében ismét Edina állt, de Pít és Andi is összebalhézott.

Az Éden Hotel 2 tegnapi adásában a feszültség tovább fokozódott, és a helyzet végül odáig fajult, hogy a játékosok egymásnak estek.

Az előző adásokban kezdtek felszínre törni az indulatok, amelyeknek elsősorban Edina állt a középpontjában.

Kereszttűzben

A játékosok azt a feladatot kapták, hogy beszéljék meg a konfliktusokat, ami lehetőséget adott arra, hogy Anikó és Andi Edina nyakába zúdítsa vélt vagy valós sérelmeit.

A lány könnyű célpontot jelentett nekik, és egy szempillantás alatt a támadások kereszttüzében találta magát.

A legfájóbb talán az lehetett a dologban, hogy senki nem állt ki mellette, még Máté is, visszafogottan ugyan, de ellene érvelt, szövetségest egyedül Noémiban találhatott.

Nem csoda, hogy kiborult, hiszen ennél kellemetlenebb szituáció még kevés volt az Édenben, ehhez képest pedig elég jól viselte.

Pít és Andi

A szembesítés után Andi és Pít is csúnyán összevesztek: a lány azt nehezményezte, hogy Pít korábban Noémival szerette volna folytatni a játékot.

Az Edina körül csapott felhajtás végül visszafelé sült el: Norbi és Fruzsi a Pít-Andi párost ítélte méltatlannak a további játékban maradásra.

A többiek persze örültek a döntésnek, de azért Noémi és Szöcske megsiratta a kiesőket. Már csak alig több mint egy hét választja el őket a 25 milliós nyereménytől.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.
Ezt is szeretjük