Bonyolódnak a szálak! Már két pár is szakított az Éden Hotel második adásában
Az Éden Hotel 2 második adása váratlan fejleményeket tartogatott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Épphogy beköltözött a mexikói luxushotelbe az Éden Hotel első tíz versenyzője, máris két hódító zavarta meg a nyugalmukat. Adrienn és Tamás egyedüli célja, hogy minél tovább játékban maradhassanak.

Tamás
Adrienn
Edina
Krisztián

A második adás is bővelkedett meglepetésekben, váratlan fejleményekben, a taktikázás pedig egyre nagyobb teret hódít. A két új beköltöző randevúzni indult, ahol esélyeiket latolgatták, és megvitatták a többi játékossal kapcsolatos benyomásaikat.

A hódítók akcióban

A rezidenciába visszatérve eleget kellett tenniük feladatuknak: párt kellett választaniuk. Először Tamás volt soron, aki Noémi mellett döntött. Ezt azzal indokolta, hogy a látszat ellenére egy erős, okos lányról van szó, akit ráadásul szórakoztatónak tart.

Adrienn, úgy tűnt, csalódottan vette tudomásul az új felállást, mivel ő így már Petit nem választhatta, ezért végül Mátét nevezte meg.

Így kialakult két új páros, az egyedül maradt Peti és Kíra pedig beköltözött a szingliszobába, ahol egy kényeztető masszázzsal igyekeztek másra terelni figyelmüket.

Krisztián mit sem sejt

A legerősebb párosnak jelenleg Niki és Ádám tűnik, Krisztián és Edina között azonban komoly problémák kezdenek felszínre kerülni. A lányban egyre nő az ellenérzés a csapat alfahímje iránt, a feszültség köztük szinte tapintható, ugyanakkor Krisztián egyelőre nem érzi a rá leselkedő veszélyt, megbízik párjában.

Edina azt sérelmezi, hogy partnere buta libaként kezeli, és mindenben dominálni akar, gondolatait Kírával és Mátéval is megosztotta. A csapat leglazább, legbulizósabb tagjával gyanúsan jól megértik egymást, a kölcsönös szimpátiából pedig még sok minden kialakulhat.

A szálak tehát bonyolódnak, megkezdődött a partnerek közötti széthúzás, ami még sok izgalmas fordulatot ígér. Szerinted kinek kell elsőként távoznia?

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük