Szerinted melyik a legviccesebb? Íme, az Éden Hotel 2 legkínosabb pillanatai
Nikoletten jót mulattak társai, Krisztián mimikája azonban verhetetlen.

Az Éden Hotel 2-ben a játékosok sokszor saját magukat teszik nevetségessé, de a műsor népszerűségéhez ez is nagyban hozzájárul.

Krisztián sajátos arcjátékamár sokaknak szemet szúrt, ezért is készült el ez a vicces összeállítás a szívtipró jól elkapott pillanataiból.

Krisztián mimikája

A fiút azonban ez bizonyára cseppet sem zavarja, hiszen ő maga is többször hangoztatta, hogy szívesen vállalja a mókamester szerepkörét a csapatban.

Valóban, sokszor a bulikon is ő volt a hangulatfelelős, és verhetetlen mozgásával, bohóckodásával másokat is jókedvre derített.

A játékosok ugyanakkor egymás megtréfálásában is élen járnak. Gondoljunk csak Edina és Noémi csínytevéseire, vagy a Noémi plüss rénszarvasa ellen elkövetett merényletre.

Az sem ritka, hogy a medencébe dobálják egymást, de persze az ugratások is elmaradhatatlanok.

Nikolett nem értette

Egy ilyen beugratás áldozata lett Nikolett is, akinek talán a kései óra, vagy az elfogyasztott alkohol miatt nem vágott az esze, de az is lehet, hogy egyszerűen a találóskérdés ejtette zavarba.

A többiek jót mulattak a lány értetlenségén, aki velük nevetett, nem vette zokon az ugratást, ezzel pedig a nézőknek is szép pillanatokat szerzett.

Kíra is jól viselte, amikor Dávid vízisielős kalandra vitte randijukon. Igaz, arcával szátntotta a vizet, és nem nagyon sikerült a felszín felett maradnia, mégis örülhetett, hiszen a krokodilok után már bármi gyerekjáték volt.

Ügyetlenkedését nem kudarcként élte meg, hiszen elsőre ez is szép teljesítmény, második alkalom pedig feltehetően nem lesz.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.
Ezt is szeretjük