Feledhetetlen felvételek! Íme, Kíra eddigi legviccesebb pillanatai az Éden Hotelben
Éden Kírát sokan nem kedvelik, de egy biztos: senkinek nem közömbös.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Éden Hotel 2 nagy visszatérője Kíra, aki nemrég újra Mexikóba utazott, hogy tőle telhetően bonyolítsa a szálakat.

A játékosok nem igazán bíznak benne, még az új beköltözőnek, Dávidnak is pillanatok alatt szemet szúrt, hogy vigyázni kell vele.

Senkinek nem közömbös

A társaságban ravaszsága és színészi vénája miatt nem kifejezetten népszerű, és a tévénézők táborát is megosztja.

Lehet szimpatizálni vele, lehet utálni is, de egy biztos: nem marad közömbös. Nagyon erős karakter, aki határozottan kiáll saját érdekeiért.

Azt pedig senki nem vitatja el tőle, hogy agyafúrt nőszemély, aki nem csinál lelkiismereti kérdést mások kihasználásából vagy átveréséből, és a cselszövés is jól megy neki.

Krisztián sorsa most a kezében van, hiszen vészesen közeleg a párválasztó ceremónia, ahol két fiú is a párja szeretne majd lenni.

A színlelés nagymestere

Krisztián jobb híján megbízik benne, vagy inkább csak reméli, hogy nem vezette félre a lány, amikor megígérte, hogy bizonyítani fog, és kiáll mellette.

A legutóbbi adás is remek példa a lány alattomos ügyeskedésére: amikor újra kinyílt Pandóra szelencéje, remekül állta a keresztkérdéseket is. A színlelés nagymestere még az egyébként magabiztos Márkot is elbizonytalanította, hogy vajon mikor mond igazat.

Kíra azonban nem fél attól, hogy nyíltan szembemenjen a többségi akarattal, ezt már korábban is bizonyította. Most elsősorban a bosszúja hajtja: alig várja, hogy móresre tanítsa Krisztiánt.

Emellett persze az is egy fontos szempont, hogy Márk nem közömbös számára, ugyanis nagyon egy húron pendülnek, úgy érzi, végre megtalálta az emberét a játékhoz.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük