Az Éden legkínosabb pillanatai! Nézd meg, hogyan alázta Anikó a párját
Éden Anikó és Levente között egyre feszültebb a helyzet.

Az Éden Hotel 2 egyik legkarakteresebb játékosa, Anikó már a kezdetektől fogva versenyben van a 25 millió forintos főnyereményért. Az idő múlásával azonban egyre több játékosnak és tévénézőnek szúr szemet viselkedése, mivel egyre kevésbé fogja vissza magát.

Egyre harsányabb a viselkedése, és szaporodnak ideges kirohanásai is. Sokan bizonyára megütköztek a tévéképernyők előtt, amikor nemrég Petrával balhézni kezdett, és Levente is nem egyszer áldozata lett már hisztijének.

Leventénél is betelt a pohár

Ami azonban kívülről nézve rég egyértelmű, gyakran az érintettek számára nem az.

Így volt ezzel Levente is, akit sikerült behálóznia és az orránál fogva vezetnie.

Sokáig tűrte a sértő hangnemet, amit megütött vele szemben, de úgy tűnik, nála is betelt a pohár.

Sokan nem értik, vajon miért nem állt még a sarkára, de azt talán senki nem vitatja, hogy a lány az elmúlt két nap adásaiban jócskán túllőtt a célon.

Az egész konfliktus Anikó féltékeny és önző természetéből adódik: azt vetette párja szemére, hogy Kírával szövetkezett ellene.

Leventének kinyílt a szeme

Többször is sértő stílusban ócsárolta, amire már Levente is megjegyezte, hogy így még senki nem beszélt vele, végre talán kinyílt a szeme.

Amint elmondta, hatalmasat csalódott Anikóban, akivel nehezére esik már egy párt alkotni, ennek ellenére azonban később azt is mondta, hogy még a főnyereményért sem ejtené ki a lányt.

Veszekedéseiket elnézve nehéz elhinni, hogy pár nappal korábban még bensőséges kapcsolatot ápoltak és még az ágyban is közel kerültek egymáshoz. Ezzel szemben most a tisztelet minimális megnyilvánulását sem lehet felfedezni Anikó szavaiban.

Minden bizonnyal ő most az Éden legnépszerűtlenebb játékosa, hiszen nézőként teljesen érthetetlen, hogy mivel érdemelte ki Levente ezt a bánásmódot. Hogy mindez visszaüt-e, talán a következő adásban kiderül.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21:20 órás kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.
Ezt is szeretjük