Vajon meddig mehet még el? Éden Anikó megint hisztizett - Levente csak tűrte
Éden Anikó stílusa a legtöbbeket kihozta volna a béketűrésből.

Az Éden Hotelben Anikó nem tartozik a kimondottan népszerű játékosok közé, ugyanakkor a semlegesek közé sem.

Határozott egyénisége miatt van, aki kedveli, míg mások falra másznak tőle - annyi biztos, hogy senkinek nem marad közömbös.

Anikó kényelmes papucsa

A versenyzőket is megosztja: Noémi kiáll mellette, Levente pedig odáig van érte, ezzel szemben például Omar saját bevallása szerint kifejezetten nem bírta.

Jó színésznői képességei ellenére az új beköltözők is hamar kiismerik, a védettséggel rendelkező Andrea például pillanatok alatt rájött, hogy kedvessége ellenére nem lenne okos dolog megbízni benne.

Ezzel szemben Leventét sikerül teljes mértékben az orránál fogva vezetnie.

A nézők közül bizonyára sokan nem értik, mivel sikerült szegényt ennyire az ujja köré csavarnia, és teljesen átvennie az irányítást.

Néha már olyan hangnemet üt meg vele szemben, hogy sokan felhördülnek a tévéképernyők előtt.

Anikó hisztizik

Ez a kínos helyzet Leventén kívül már mindenkinek egyértelmű, nem véletlenül szegezték nekik a kérdést az egyik Pandóra-ceremónia alkalmával, hogy a fiú kényelmes papucs-e Anikó számára.

A hétfői adásban érkezett két csinos hódító, Andrea és Reni csak olajat öntöttek a tűzre, Anikóban túlzott indulatokat szítottak. Mivel fenyegetve érezte magát, Leventét kezdte nyüstölni, alig akarta engedni, hogy párja az új lányokkal egy légtérben tartózkodhasson, de még azt is előírta neki, hogy mit vegyen fel.

Parancsolgatása a legtöbbeknél kiverte volna a biztosítékot, azonban a fiú meglepően jól tűrte ezt is.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük