Ez a gyönyörű lány várta itthon! Éden Gábor másfél éve tartó kapcsolatáról vallott
Az Éden Hotel múlt heti kiesője, Gábor már megtalálta az igazit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Éden Hotel második évadjában nincs hiány a sármos, jóképű pasikból, így a női nézők fájó szívvel veszik tudomásul, hogy időről időre fennáll a veszély, hogy bármelyik pillanatban búcsút kell mondaniuk kedvencüknek.

Bizonyára sok hölgy szomorkodva gondol a Faterként emlegetett Gáborra is, mivel az Éden egyik legszimpatikusabb karakterét a múlt heti párválasztó ceremónia óta nélkülöznünk kell a tévéképernyőről.

Már rátalált a szerelem

Ráadásul nem ez az egyetlen momentum, ami lelombozóan hathat a rajongókra: kiderült ugyanis, hogy a sportos fiatalember szíve már foglalt, így a lányok hiába próbálkoznak nála.

- Komoly párkapcsolatban élek, Edinának hívják a hölgyet, közel másfél éve vagyunk együtt, és nagyon jól megvagyunk - árulta el a Feminának.

Azt is elmondta, hogy párja egyáltalán nem féltékeny típus, mivel tökéletesen megbíznak egymásban, éppen ezért azt sem bánta, hogy választottja jelentkezik az Éden Hotelbe, sőt.

- Közös ötlet volt, hogy jelentkezzem, mivel így szerettem volna kapcsolatokat építeni. Velem ellentétben a párom nézte a tavalyi évadot, és ő ajánlotta a dolgot. Biztatott, hogy ez egy nekem való műsor, próbáljak szerencsét, szóval abszolút közös döntés volt - emlékezett vissza.

"Megerősítette a kapcsolatunkat"

Amint elmondta, utólag sem bánták meg az elhatározásukat, és nem okoz számukra gondot az adások visszanézése sem.

- Természetesen visszanézi ő is az adásokat, de nem érik meglepetések, mert egyrészt semmi olyat nem csináltam, ami miatt szégyenkeznem kéne, másrészt mindent elmondtam neki, amikor hazajöttem. Büszke rám, és az egész csak még jobban megerősítette a kapcsolatunkat - mesélte.

Pedig egy férfinak sem lehet könnyű ennyi gyönyörű, bevállalós nővel összezárva lenni egy ilyen egzotikus helyen, és ellenállni a csábításnak.

- Bíztam magamban, hogy nem csábulok el, és végül valóban nem is tettem semmi olyat, amiben a kedvesem találhatna bármi kivetnivalót - mondta, majd hozzátette, hogy még kicsit furcsa neki, de emellett örül, hogy szerelme az Édenben is úgy viselkedett, mint ahogy az életben is szokott.

A műsorral persze még nincs vége a kísértésnek, hiszen Gábor az ismertség hozadékaként tetemes női rajongótáborra is szert tett, azonban véleménye szerint ez sem okozhat számára problémát.

- Egyelőre nem érzem különösebben, hogy próbálkoznak a lányok, hiszen eddig is próbálkoztak. De ha így is lenne, akkor sem élnék vissza ezzel, hiszen eleve nem vagyok az a típus - mondta.

- Mindenkivel hosszú távra tervezek, így most is, és úgy érzem, tanultam a korábbi hibáimból, a tapasztalataim révén már sok mindent jobban csinálok. Nem vagyok nősülős típus, de az sem kizárt, hogy ő lesz az, aki ezt megváltoztatja majd - árulta el.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.
Ezt is szeretjük