Ma este újabb balhé az Édenben! Nézz bele Edina és Máté veszekedésébe
Az Éden Hotel ma esti adásában Máté kíméletlenül kiosztja Edinát, aki könnyek között tör ki.

Az Éden Hotel 2 első néhány hetében úgy tűnt, Edina és Máté hamar egy hullámhosszra kerültek, és a nézők izgatottan várták az első szerelmespár egymásra találását.

Már kezdetben is sokat cívódtak, és láthatóan megvolt köztük a testi vonzalom. Edina nem győzte hangsúlyozni az adásokban, hogy egyre közelebb kerülnek egymsához, Máté pedig apró gesztusokkal, például a melléhelyiségben kirakott szivecskékkel hízelgett a lánynak.

Edina szerelmes

Kapcsolatuk egyre romantikusabb jelleget öltött, és egy idő után már nem parancsoltak tovább vonzalmuknak, engedtek a csábításnak.

A nagy csavar csak ezután következett, ugyanis Máté bevallotta, hogy odahaza barátnője van, de ettől függetlenül folytatták a viszonyt.

Továbbra is remekül elvoltak, az apróbb zökkenőktől eltekintve váltaozatlanul jól érezték magukat együtt.

Egy váratlan találkozás azonban kizökkentette az események folyását a megszokott mederből: Mátét szembesítették kedvesével, és ez megrázó élmény volt számára.

Máté megríkatja Edinát

A randevú ráébresztette, hogy mennyire fontos neki párja, aki feltehetően nem fogja megbocsátani hűtlenségét. Mintha egy álomból ébredt volna, hirtelen ráeszmélt, hogy mit veszíthet.

A történteket nem mondta el Edinának, viszont érezhetően megváltozott irányában, és nem tudta leplezni, hogy valami nyomja a lelkét. Hideg és távolságtartó lett, és a lány minden közeledését elutasította.

A ma esti adásban pedig egészen a veszekedésig fajul a helyzet közöttük: Máté kötözködni kezd a lánnyal, mintha a saját lelkiismeretét akarná így tisztára mosni.

Edina tétlenül áll a támadásokkal szemben, igazságtalannak érzi a dolgot, de végül nincs lehetősége kifejteni a véleményét, mivel párja meg sem akarja hallgatni. Így egyedül marad bánatával és a sírásba menekül.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21:20 órás kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.
Ezt is szeretjük