Tényleg ezen múlott? Ezért juthatott be Máté az Éden Hotel döntőjébe
Képeken a finálé
Az Éden Hotel 2 izgalmas döntő után zárta be kapuit.

Végéhez érkezett az Éden Hotel 2, tegnap este izgalmas finálé szemtanúi lehettünk. Hogy végül melyik pár juthatott el a hűségpróbáig, sok tényező befolyásolta. Sokan vitatták Edina döntését, a játékosok közül többen is igyekeztek lebeszélni arról, hogy Máténak bizalmat szavazzon. Igaz, kicsit megingott az elmúlt egy-két napban, de végül mégis a szívére hallgatott, és mint kiderült, nem hiába.

Az esti szimpátiaszavazáson nyilvánvalóvá vált, hogy Anikó semmiképpen sem nyerhetett volna, még a népszerű Roland sem volt elég hozzá, hogy a döntőbe jussanak, ugyanakkor az Edina-Roland párost egyértelmű fölénnyel beszavazták volna a többiek. De Edina a 12 hét során elszenvedett sok sérelem ellenére is kitartott Máté mellett, és délután párt cseréltek, a fiú nagy szerencséjére.

A finalisták sorsáról pedig Alexa, Noémi, Omar, Pít, Alíz, Ádám és Kristóf dönthetett. Máté nagy szerencséjére a lányok mind Edinával szimpatizáltak, talán női szolidaritásból, ami nélkül nem lett volna esélyük. Sokat elmond, hogy Anikó mögé senki nem állt be, Mátéra pedig csak Omar voksolt.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20 órás kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Ezt a látványt nem felejted el: Horváth Éva sokkoló képeken

Az Éden Hotel 2 tegnapi adásában sor került a Halál Csókja ceremóniára, amelyen Horváth Éva fekete rúzzsal állt kamera elé.

Ezt is szeretjük