Dzsudzsák Balázs luxusnyaralóban lazít Tihanyban – 150 millióért vette
Dzsudzsák Balázs a világ bármely pontján nyaralhat, de mindig a Balaton marad a szíve csücske.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dzsudzsák Balázsnak van mit a tejbe aprítania, a 31 éves focista 2016. augusztusában sajtóinformációk szerint nagyjából évi 3,3 millió euróért szerződött az egyesült arab emírségekbeli Al Wahda csapatához, amellyel 2018. június 30-án járt le a szerződése, tehát most új csapatot választhat magának - de előbb pihenéssel töltődik fel. Nyaralhat a világ legfelkapottabb és legegzotikusabb helyein, de ha abszolút csendre és nyugalomra vágyik, akkor a Balatonnál töltődik fel, a magyar tenger mindig is különleges helyet foglal el a szívében.

Dzsudzsi most is Tihanyban lazít, szúrta ki a Blikk az egyik tihanyi luxusstrand Facebook-oldalán, amely Balaton egyik legdrágább strandja. A személyzettel is mosolyogva fotózkodott.

Dzsudzsák Balázsnak Tihanyban saját nyaralója is van, a Lokál tavaly augusztusban azt írta, a félsziget legszebb panorámával rendelkező és legdrágább részén, a bencés apátság közelében vásárolt meg 150 millió forintért egy villát hozzá tartozó kerttel együtt.

Nekem a Balaton...🙏🏼🙌🏻

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

- Párszor láttam már itt Balázst, be is mutatkozott, és azt kell mondjam, kimondottan rokonszenves volt. Úgy tudom egyébként, hogy a telek méretével és a házzal nincs tökéletesen megelégedve. Ő valami modernebbet szeretne, és már jelezte, hogy ha eladó, örömmel megveszi az egyik szomszédja telkét is, hogy a kettőt egybenyithassa - nyilatkozta akkor a lapnak egy környékbeli férfi.

Dzsudzsák Balázs 2013-ban a siófoki Aranypart elegáns nyaralókomplexumában vásárolt magának egy ingatlant. Azt a nyaralót pár éve a nagyközönségnek is megmutatta.

Ezt is szeretjük