17 év után lángolt fel ismét a szerelem! A magyar híradós meglepő dolgot árult el szüleiről
A részletek
Nem ritka a régi-új szerelem.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges történettel állt elő a FEM3 Caféban Dudás Ádám: a híradós elárulta, a szülei 17 külön töltött év után találtak ismét egymásra, azóta is boldog házasságban élnek.

- Abban a pillanatban nagyon furcsa volt megélni, mert én sem akartam elhinni, hogy ez előfordulhat, alapjáratban ebben nem hittem - egészen addig a pillanatig. Amikor ez ember felnőttfejjel azt tapasztalja, hogy elé áll az édesanyja, és azt mondja: az édesapáddal újra összejöttem 16-17 év távlatában, azért az egy mellbevágó érzés. Viszont nagyon jó - mondta a 37 éves tévés.

Négyéves volt, amikor a szülei elváltak, az édesapja Amerikába költözött, és csak a fia ballagása környékén kezdett intenzíven hazautazgatni. A szülők ekkor ismét randizni kezdtek, újra fellángoltak az érzelmek, és már 17-18 éve ismét egy párt alkotnak, újra össze is házasodtak.

- Azt láttam rajtuk, hogy ők abszolút egymásnak teremtődtek, ez a kulcs az egészben. Szerintem mindig is szerelmesek voltak egymásban, csak a körülmények nem kedveztek nekik: fiatalon találtak egymásra, a '80-as években emellett volt az emberekben egy hiányérzet, többet szerettek volna látni a világból - vélte Dudás Ádám.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a sztárokat, akik egy válás vagy egy válságba került házasság után találtak vissza házastársukhoz!

Legendás magyar sztárházasságok

Ez a tíz legendás magyar sztárpár a bizonyíték arra, hogy létezik boldog házasság évtizedeken át - nézd meg őket!

Ezt is szeretjük