Gábor Zsazsa megtudta az örök fiatalság titkát Drakulics elvtárstól
Október 31-én került a mozikba a Drakulics elvtárs, amelyből exkluzív jelenetet mutatunk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 31-én érkezik a mozikba a Drakulics elvtárs című retró-vámpír-vígjáték. Bodzsár Márk, az Isteni műszak rendezője újra bebizonyítja, hogy szereti és érti a különleges, fekete humort. Nagy Ervin, Nagy Zsolt és Walters Lili főszereplésével elevenedik meg a hetvenes években Magyarországra érkező titokzatos, vérszívásra hajlamos lény története, akire a helyi titkosszolgálat elszánt munkatársai fenik a fogukat.

Az október elején bemutatott, új előzetesben számos izgalmas részlet derül ki arról, hogy a Thuróczy Szabolcs vezette ügynökök miképpen próbálnak napfényt deríteni a misztikus titokra. A filmben szerepel még Borbély Alexandra, Bödőcs Tibor, Balsai Móni, Rába Roland, Kerekes Éva, Znamenák István, Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Nari Nguyen, Rezes Judit és Pálos Hanna is. 

A történet szerint a kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) a hetvenes években hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele. Az öreg harcos úgy néz ki, mintha harmincéves lenne, laza stílusa meg egy vérvörös Mustangja van, és a nők döglenek az ágyban fáradhatatlan fenevad után.

drakulics-elvtars
Fotó: InterCom

A kémelhárítás azonban felkészült a küzdelemre, és legjobb embereit állítja az ügyre. Mária (Walters Lili) kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és ahogy az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak, a törékeny kis nő úgy lesz egyre magabiztosabb: nemsokára elhiszi magáról, hogy több esze és nagyobb ereje van, mint az őt dróton rángató férfiaknak.

drakulics-elvtars-borbely-alexandra
Fotó: InterCom

Eközben a pasija, Laci (Nagy Ervin), a megfigyelés, lehallgatás és közelharc mestere a háttérből figyel, és amikor épp nem a féltékenységtől őrjöng, akkor olyat csinál, ami pont nem az erőssége: gondolkodik.

drakulics-elvtars-thuroczy-szabolcs
Fotó: InterCom

Vajon mi lehet az örökifjú elvtárs titka, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát? A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés…

Az éjfekete humorú vígjáték legújabb jelenetét először nálunk láthatod. Abban Drakulics elvtárs és a megfigyelésére küldött Magyar Mária látható. Az örök fiatalság titkával kapcsolatban egy hollywoodi díva, Gábor Zsazsa is szóba kerül. 

Ezt is szeretjük