A magyar színész elcsábította kollégája barátnőjét
Dósa Mátyás, a Barátok közt egykori szereplője a rivális csatorna sztárjának barátnőjét csábította el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 fiatal sztárjának, Baronits Gábornak a volt barátnője most a Barátok közt egykori sztárja mellett találta meg a boldogságot.

Dósa Mátyás, az RTL Klub sikersorozatának volt Egresi Tónija nyáron esett szerelembe Alexandrával, aki tavasszal még a Jóban Rosszban-szereplő barátnője volt.

Kollégája párját szerette el

Baronits Gábor és balerina kedvese, Balázsfi Alexandra 2013 májusában szakítottak, másfél éves együttlét után. Baronits elmondta, nagyon szeretett együtt élni barátnőjével, de kapcsolatuk az utóbbi időben már nem volt olyan jó, mint korábban.

Az okokról a sorozatszínész nem mondott túl sokat, de felvetette, hogy a távolság is közrejátszhatott az eltávolodásukban, ugyanis míg balerina barátnőjét vidékre, addig őt Budapestre köti a munkája.

Mint ahogy a 24 éves színész elmondta, most leginkább csak a mának, a szórakozásnak akar élni, nem vágyik komolyabb kapcsolatra, csak futó viszonyokra. Családot is majd csak 35-40 évesen akar, addig pedig szeretné kitombolni magát.

A próbák alatt melegedtek össze

Dósa Mátyás és Balázsfi Alexandra viszonyába a távolság biztos nem fog belezavarni, hiszen mindketten a szolnoki színháznál dolgoznak, bár Szegeden találtak egymásra az Egy bolond százat csinál előadása alatt.

Amikor a két fiatal egymásra talált már szabadok voltak, bár azt mindketten elismerik, nem sokkal korábban zárták le előző kapcsolatukat. A szegedi színdarab próbái ugyanis akkortájt kezdődtek, amikor Baronitsék szakítottak.

Fotó: Facebook, RedLemon

Ezt is szeretjük