Íme, ez a lány szelídítette meg Dopemant
Fotók!
Talán meglepő, de úgy tűnik, a nagyszájú rapper feje lágya is benőtt. Nézd meg, kinek köszönhető a változás!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dopeman korábban nem éppen visszafogott életstílusáról volt híres. A nagyszájú rapper meghökkentő, esetenként nyomdafestéket nem tűrő dalszövegeivel hívta fel magára a figyelmet.

Amióta azonban 2007-ben megszületett kislánya, Fanni, a 36 éves sztár életében átértékelődtek a dolgok, a fontossági sorrendben már a csöppség tölti be az első helyet.

Újra együtt a család

Bár feleségétől egy időre elköltözött 2010 tavaszán, kislányát akkoriban is hetente kétszer látogatta.

Bizonyára a csöppségnek is nagy szerepe volt abban, hogy a pár végül felülkerekedett a problémákon, és újra együtt a család.

Kislánya nagyon szenvedett

A kislányt ugyanis nagyon megviselte ez a pár hónap, lévén alig három éves, nem értette, mi folyik körülötte. Dopemannak ez idő alatt új barátnője is akadt, ám a kapcsolat csak hirtelen fellángolás volt.

- Ez az egész a Fannira hat ki a legjobban. Zaklatott, nagyon ki van borulva, rettenetesen sajnálom. A lányomat jobban szeretem az életemnél - vallotta akkoriban a Tabu TV-nek Dopeman meglepő őszinteséggel .

- Mikor egy hónapja együtt elmentünk a kislányunkkal egy rendezvényre, onnantól kezdve néhányszor tovább maradt, mint a szokásos tíz perc.

Most újra randizunk, szerintem ez olyan izgalmas - vallott a békülésről szintén a Tabu TV-nek Andi, a rapper kedvese.

Ezt is szeretjük