Másodszorra is műteni kellett! A magyar tévés ezért került kórházba
Dombóvári Vanda egy jótékonysági kezdeményezés miatt elevenítette fel kórházi élményeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dombóvári Vanda, aki jelenleg első gyermekével várandós, meglepő módon nosztalgiával tekint vissza arra az időszakra, amit műtétek miatt kórházban kellett töltenie.

Az RTL Klub csinos műsorvezetője azonban szerencsére nem a közelmúltban került műtőasztalra, hanem egy jótékonysági kezdeményezés miatt elevenítette fel gyermekkori kórházi élményeit.

Kétszer is műtötték

Kétszer is vendégeskedett a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórházban kislánykorában, ám a legtöbb gyermekkel ellentétben könnyen viselte az intézmény falain belül eltöltött napokat.

A mindig mosolygó tévés most örömmel segít egy hálózatieszköz-gyártó cégnek, hogy még több gyermek számára legyen élményekkel teli a gyógyulás.

A vállalat ugyanis hamarosan egy jól felszerelt, alaposan felújított élményszobával ajándékozza meg a Pándy Kálmán Megyei Kórház Gyermekpszichiátriai részlegét.

- Kétszer is ki kellett venni a mandulámat, ám meglepő módon jó visszagondolni azokra az időkre, ugyanis mindig nagyon kedvesek voltak velem a gyulai klinikán. Furcsa, de talán gyermekként játszótérnek fogtam fel az ottani környezetet - emlékezett vissza a 37 éves sztár.

Jó élmény maradt

A pályázatnak köszönhetően most hátrányos helyzetű, csonka családból származó, érzelmileg erősen labilis környezetben élő, hiperaktív, autista és értelmi fogyatékos gyermekek kapnak lehetőséget arra, hogy otthonosabb környezetben folyjon rehabilitációs kezelésük.

- Már csak azért is örülök a D-Link kezdeményezésének, mert egy jól felszerelt és internetes televízióval ellátott élményszobával ahhoz járulhatnak hozzá, hogy a gyerekek hozzám hasonlóan ne rossz élményként gondoljanak vissza a gyógyulás időszakára. Az pedig külön öröm, hogy Gyula nyert a jótékonysági pályázaton - tette hozzá később.

Tervei szerint egyébként ő is szívesen részt vesz majd a felújítási munkálatokban.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük