Te tudtad, hogy terhes? Az RTL Klub sztárja már az 5. hónapban van
Dombóvári Vanda végre megmutatta gömbölyödő babapocakját, és a terhességről is mesélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dombóvári Vandát egy ideje nem látni az RTL Klub képernyőjén, de persze jó oka van rá, hogy eltűnt a nyilvánosság elől.

Az energikus műsorvezetőnő ugyanis, amint az RTL Klub Reflektor című műsorának elárulta, első gyermekét hordja a szíve alatt, így boldogabb, mint valaha.

Szépen gömbölyödik

Babonából sokáig titkolta várandósságát, de már aligha rejthetné véka alá, és persze növekvő babapocakja is elárulja.

Nem is csoda, hogy pocakja egyre jobban gömbölyödik, hiszen már az ötödik hónapban jár, október elejére várják a picit.

- Már nem ugrabugrálok, mint régen, nem járok balettórákra, és nem forgatunk falmászást sem - mesélte a mindig pörgős sztár, aki most visszavett a tempóból, és a sportról is lemondott.

Amint mondja, folyamatosan kommunikál, beszélget gyermekével, akinek énekelni is szokott, de a pici ezt már kevésbé díjazza.

- Azt nem annyira komálja a pici, ha éneklek neki, azonban ha komolyzenei koncertre visszük, azt imádja. Ahogy az apukája fogalmazott, klasszikus ízlése van - árulta el.

Kisfiút várnak

Az is kiderül a riportból, hogy nemrég, az ultrahangos vizsgálaton megtudták a baba nemét is: annak ellenére, hogy kislányra számítottak, végül kiderült, hogy fiú lesz. A nevét azonban még nem döntötték el párjával, aki egy sokat utazó diplomata.

A 37 éves sztár fürdik a kismamaszerepben, és elmondta, hogy már most tudni, hogy a baba a mozgékonyságát tekintve őrá hasonlít, sokat izeg-mozog, rugdos és bukfencezik.

- Mindig azt gondoltam, hogy túlzásokba esnek a kismamák, amikor ecsetelik ezeknek a hónapoknak a gyönyörűségét, de nem így van. Ez a misztikus kötődés minden álmot fölülmúl - osztotta meg érzéseit a világgal.

Ezt is szeretjük