Baleset miatt kórházba került az RTL Klub műsorvezetőnője
Dombóvári Vandát nemrég biciklis baleset érte, ám szerencsére minden csontja ép maradt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dombóvári Vanda saját bevallása szerint is egy felnőtt testben élő gyerek, ám rajongói bizonyára ezért szeretik.

Az RTL Klub szőke műsorvezetőnője folyamatosan vibrál, széles mosolyával pedig még a legkomorabb arcokat is jókedvre deríti. És ez a mosoly általában még akkor sem fagy le az arcáról, amikor éppen nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné. Persze azért vannak pillanatok, amikor hatalmába keríti a kétségbeesés - mint történt az legutóbb.

Szép napnak indult

Vanda ugyanis nemrég kellemetlen biciklis balesetet szenvedett, és bizony mentővel kellett kórházba szállítani! Mint a befáslizott lábú sztár az RTL Klub Reggeli című műsorában  elmesélte, kollégáival, Zollner Gyulával, valamint Szujó Zoltánnal és feleségével indultak körbebiciklizni a Balatont.

Minden remekül indult, és már 80 kilométert maguk mögött hagytak, amikor Fövenyes és Akali között félúton valami elterelte a figyelmét. A következő pillanatban pedig azt vette észre, hogy a járgány kereke elakadt, ő pedig átesett a kormányon, és az időközben murvássá vált talajon térden csúszott, amíg csak meg nem állt.

Nagyon megijedt

Először a sok vér és a fájdalom miatt úgy tűnt, talán még a lába is eltört, ám miután Szujó Zoltán gyermekorvos felesége kitisztogatta a sebet, kiderült, csupán rándulásról van szó.

Mindenesetre mentőt hívtak, akik a közeli kórházba szállították a megszeppent tévést. Szerencsére miután fertőtlenítették a sebét, és minden apró kavicsdarabkát eltávolítottak a bőre alól, bekötözték, majd hazaengedték.

Most már újra mosolyog Vanda, bár azt azért elárulta, egyelőre csak csigatempóban tud közlekedni, és alaposan meg kell azt is gondolnia, mennyit iszik - a mellékhelyiség használata ugyanis meglehetősen körülményes most, hogy nem hajlíthatja be a térdeit.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük