Dolhai Attila tinédzser lánya gyönyörű - Először mutatta meg Lucát
Dolhai Attila címlapon szerepel legidősebb és legkisebb lányával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dolhai Attila több mint húsz éve él boldog házasságban feleségével, Vikivel, aki három lánnyal ajándékozta meg. Az ismertség ára az volt, hogy a színész egyre kevesebb időt tudott tölteni a családjával. Saját bevallása szerint felfelé ívelő karrierje miatt első lányuk, Luca első tíz évéről lemaradt, ahogy második lányuk, Emma első éveiről is. Felesége, Viki javaslatára négy évvel ezelőtt úgy döntött, többé nem vállal musicalszerepeket, a döntést pedig nem bánta meg, árulta el a Story magazinnak, melynek címlapján szerepel legidősebb és legfiatalabb lányával. 

Dolhai Attila és Viki még a főiskolás évek alatt ismerkedtek meg, 2000-ben házasodtak össze. Luca lányuk 2003-ban, Emma 2005-ben, Anna pedig 2009-ben született. A középső gyerek visszahúzódóbb, ő nem is kívánt testvéreivel és az édesapjával szerepelni, de a színész annyit elmondott róla, hogy 12 éves, a biológia a kedvenc tantárgya, és ügyesen lovagol, de a rajzolásban és a festésben is tehetséges. 

A legkisebb, Anna kilencéves, jól táncol, nemrég második lett egy fitneszversenyen. Apja szerint színpadra termett. 

- Még nem tudom, hogy mi leszek, talán táncos, és akkor nekem is tapsolnak majd, mint apának. Büszke vagyok rá, amikor vastapsot kap a színházban, bár közben igazán visszaintegethetne a színpadról - mondta a negyedik osztályos kislány. 

A 41 éves sztár legidősebb lánya, Luca 15 éves, és a Bartók Béla Konzervatóriumba jár magánénekes szakra. Operaénekesnek készül. Édesapja szerint azonban a hangját nem tőle, hanem az édesanyjától örökölte, aki csodaszépen énekel. 

- Kisebb koromban néptáncoltam, zongoráztam, énekeltem. Apu őszintén mesélt ennek a szakmának az előnyeiről és hátrányairól, én mégis szeretnék énekelni - mondta tinédzser lány, aki nemcsak tehetséges, de szép is.  

Ezt is szeretjük