Dolhai Attila mindhárom lánya gyönyörű: a legidősebb 20, a legfiatalabb 15 éves

Dolhai Attila feleségével és három lányával mosolygott a ritka képen. Mindannyian csodaszépek.

Dolhai Attila és lányai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hölgykoszorú - Dolhai Attilát ez veszi körbe, ha a családjával csinál közös képet. Életében négy fontos nő van: felesége és három lányuk.

Ritkaság, hogy a színész megmutassa, milyen szépek a szerettei, az meg egyenesen kuriózum, ha így, öten együtt mutatkoznak. 

Dolhai Attila és lányai

Épp ezért esett le az állunk azon a fotón, amelyen így tettek: a három Dolhai lány, Luca, Emma és Anna gyönyörűek édesapjuk és anyukájuk mellett.

Dolhai Attila már el sem tudná képzelni az életét fiús apukaként, pedig feleségével, Viktóriával annak idején beszélgettek arról, vállaljanak-e egy negyedik gyermeket.

- Főleg, hogy Anna is gyakran mondogatta, szeretne egy kisebb tesót. Aztán a sors úgy döntött, hogy tökéletesen megvagyunk így öten - mondta el a Best magazinnak.

Luca 20, Emma 19, Anna pedig 15 éves, és mindannyian abban a korban vannak már, amikor a lányoknak kell idő, hogy elkészüljenek - édesapjuk erről a jelenségről is mesélt.

- A lányos apukáknak a legnehezebb, amikor induláskor a csajokra kell várni. Ez egy állandó küzdelem nekünk, valakire mindig várni kell, és rendszerint beragad az indulás, ami eléggé férfipróbáló.

Ákos gyönyörű hölgykoszorúban: 3 lányával és feleségével fotózkodott

Ákos az egyik nyaralásukról posztolt közös családi képet feleségével és lányaikkal.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük