A legdögösebb magyar musicalszínésznők
Az Operettszínház és a Madách Színház igazi bombázókkal büszkélkedhet, akik hangjukkal és nőiességükkel egyaránt hódítanak.

Dia

 	Fésűs Nelly 	Az 1971-es születésű színésznőnek remekül állnak a dögös szerepek, nem véletlenül volt hosszú évekig a Moulin Rouge egyik legsikeresebb dívája. A Hello, Dolly!, a Hair, a Hotel Menthol és a Dívavízió sztárja civilben anyuka, egy bűbájos kislány, Csenge édesanyja. 	Kapcsolódó cikk: 	Imádnivaló fotók! Nézd meg a legcukibb magyar sztárcsemetéket »

Fésűs Nelly

Az 1971-es születésű színésznőnek remekül állnak a dögös szerepek, nem véletlenül volt hosszú évekig a Moulin Rouge egyik legsikeresebb dívája. A Hello, Dolly!, a Hair, a Hotel Menthol és a Dívavízió sztárja civilben anyuka, egy bűbájos kislány, Csenge édesanyja.

Kapcsolódó cikk:
Imádnivaló fotók! Nézd meg a legcukibb magyar sztárcsemetéket »

Dia

 	Ladinek Judit 	A Madách Színház színésznője még női szemmel is irigylésre méltó szexepillel rendelkezik, nem csoda, hogy Détár Enikővel és Fésűs Nellivel hármasban ők a színpad legnépszerűbb bombázói. A vörös szépség a Chicagóban, Az Operaház fantomjában és a Producerekben is elképesztő fellépőruhákban hódít, de megteheti, alakja 40 fölött is irigylésre méltó. 	Kapcsolódó cikk: 	Vérbeli dívák! Détár Enikő és barátnői nem félnek megmutatni nőies idomaikat »

Ladinek Judit

A Madách Színház színésznője még női szemmel is irigylésre méltó szexepillel rendelkezik, nem csoda, hogy Détár Enikővel és Fésűs Nellivel hármasban ők a színpad legnépszerűbb bombázói. A vörös szépség a Chicagóban, Az Operaház fantomjában és a Producerekben is elképesztő fellépőruhákban hódít, de megteheti, alakja 40 fölött is irigylésre méltó.

Kapcsolódó cikk:
Vérbeli dívák! Détár Enikő és barátnői nem félnek megmutatni nőies idomaikat »

Dia

 	Détár Enikő 	Színpadi színésznőként 1996 óta szabadúszó, a közönség a Madách Színházban és a Budapesti Kamaraszínház Tivoli színpadán találkozhat vele. Karrierje során a legváltozatosabb zenés szerepeket játszhatta el, a Macskáktól a Nyomorultakon át a Chicagóig. Civilben is legalább ilyen energikus, hiszen két gyerkőc anyukája: Gigi már nagylány, Zsebi pedig kisiskolás. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Détár Enikő »

Détár Enikő

Színpadi színésznőként 1996 óta szabadúszó, a közönség a Madách Színházban és a Budapesti Kamaraszínház Tivoli színpadán találkozhat vele. Karrierje során a legváltozatosabb zenés szerepeket játszhatta el, a Macskáktól a Nyomorultakon át a Chicagóig. Civilben is legalább ilyen energikus, hiszen két gyerkőc anyukája: Gigi már nagylány, Zsebi pedig kisiskolás.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Détár Enikő »

Dia

 	Szinetár Dóra 	A gyerekszínészként indult musicalsztárt rengeteg zenés darab főszerepében láthatta már a közönség, hiszen a Thália, a Madách és az Operettszínház színpadán is fellép. Férjével, Bereczki Zoltánnal több közös darabban is játszottak már - köztük a Rómeó és Júliában vagy a Rebecca - A Manderley-ház asszonyában is együtt énekelnek. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Szinetár Dóra »

Szinetár Dóra

A gyerekszínészként indult musicalsztárt rengeteg zenés darab főszerepében láthatta már a közönség, hiszen a Thália, a Madách és az Operettszínház színpadán is fellép. Férjével, Bereczki Zoltánnal több közös darabban is játszottak már - köztük a Rómeó és Júliában vagy a Rebecca - A Manderley-ház asszonyában is együtt énekelnek.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Szinetár Dóra »

Dia

	Mahó Andrea	A csinos előadó első énekes szerepét a Nyomorultakban kapta, itt figyeltek fel rá az Operettszínházban, amit követően meghívták a West Side Story musicalbe. Andrea operettben, vidám és drámai szerepben is megállja helyét, a közönség láthatta Az Operaház Fantomjában vagy a Rómeó és Júliában, újabban pedig a Mágnás Miskában és a Aidában énekel.

Mahó Andrea

A csinos előadó első énekes szerepét a Nyomorultakban kapta, itt figyeltek fel rá az Operettszínházban, amit követően meghívták a West Side Story musicalbe. Andrea operettben, vidám és drámai szerepben is megállja helyét, a közönség láthatta Az Operaház Fantomjában vagy a Rómeó és Júliában, újabban pedig a Mágnás Miskában és a Aidában énekel.

Dia

 	Polyák Lilla 	Az 1976-os születésű színésznő a Színház- és Filmművészeti Főiskolán szerezte meg diplomáját, mely nem csak a szakmai karrierjét alapozta meg, hanem a szerelmet is meghozta neki: ott találkozott ugyanis későbbi férjével, Homonnay Zsolttal. A gyönyörű színésznő két kisfiú anyukája, misicalszínésznőként pedig a Madách Színház társulatának tagja. 	Kapcsolódó cikk: 	Valentin-napon állt oltár elé hazánk népszerű sztárpárja »

Polyák Lilla

Az 1976-os születésű színésznő a Színház- és Filmművészeti Főiskolán szerezte meg diplomáját, mely nem csak a szakmai karrierjét alapozta meg, hanem a szerelmet is meghozta neki: ott találkozott ugyanis későbbi férjével, Homonnay Zsolttal. A gyönyörű színésznő két kisfiú anyukája, misicalszínésznőként pedig a Madách Színház társulatának tagja.

Kapcsolódó cikk:
Valentin-napon állt oltár elé hazánk népszerű sztárpárja »

Dia

 	Oroszlán Szonja 	Az 1977-es születésű szőke színésznő a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szerezte diplomáját, operett-musicalszínész szakon. Szinkronizál, játszik a Vígszínháznál és a Madáchban is, a 2011-ben házasodott színésznőt sokan mégis a Valami Amerika című filmből, valamint a Csillag születik zsűritagjaként kedvelték meg.

Oroszlán Szonja

Az 1977-es születésű szőke színésznő a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szerezte diplomáját, operett-musicalszínész szakon. Szinkronizál, játszik a Vígszínháznál és a Madáchban is, a 2011-ben házasodott színésznőt sokan mégis a Valami Amerika című filmből, valamint a Csillag születik zsűritagjaként kedvelték meg.

Dia

 	Tompos Kátya 	Az 1983-as születésű színésznőt a nagyközönség főként a Valami Amerika 2-ből és a Poligamyból ismeri, pedig tekintélyes színházi múlttal rendelkezik. Kátyát a közönség olyan népszerű zenés darabokban láthatta már, mint a Koldusopera vagy a Hegedűs a háztetőn, de prózai szerepekben is kiemelkedőt alakít a Nemzeti Színház színpadán.

Tompos Kátya

Az 1983-as születésű színésznőt a nagyközönség főként a Valami Amerika 2-ből és a Poligamyból ismeri, pedig tekintélyes színházi múlttal rendelkezik. Kátyát a közönség olyan népszerű zenés darabokban láthatta már, mint a Koldusopera vagy a Hegedűs a háztetőn, de prózai szerepekben is kiemelkedőt alakít a Nemzeti Színház színpadán.

Dia

	Fekete Linda	Az énekes-színésznő 1978-ban született Szarvason, majd gyerekkorát Rio de Janeiroban töltötte. A közönség olyan darabokból ismerheti, mint a Kabaré, a Chicago és az Érinthetetlenek. 2010-ben a Megasztárba is jelentkezett, ott azonban csak a középdöntőig jutott. Van egy saját zenekara, a Fekete Linda & Rio Brasil.

Fekete Linda

Az énekes-színésznő 1978-ban született Szarvason, majd gyerekkorát Rio de Janeiroban töltötte. A közönség olyan darabokból ismerheti, mint a Kabaré, a Chicago és az Érinthetetlenek. 2010-ben a Megasztárba is jelentkezett, ott azonban csak a középdöntőig jutott. Van egy saját zenekara, a Fekete Linda & Rio Brasil.

Ezt is szeretjük
Fotó: