Hónapok óta távszerelemben él Dobrády Ákos
Dobrády Ákos és svéd szerelme, Emilia csak néhány hetente találkoznak, de nekik így jó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobrády Ákos neve a magyar közönségnek sokáig csak a TNT formációból volt ismerős.

Nem véletlenül, hiszen Ákos és Inti - azaz Zuber Krisztián - zenekara fennállása idején, 1996 és 2005 között olyan slágerlistás szerzeményekkel örvendeztette meg a rajongókat, mint a Titkos üzenet, a Nem jön álom a szememre, a Bolond, aki sír vagy a Kicsi gesztenye.

TNT után szabadon

Bár öt évvel ezelőtt elváltak útjaik, Ákos folytatta a zenélést, és sikere ma ismét a TNT-s időket idézi: a svéd Emiliával előadott romantikus duettje ugyanis kétségkívül meghódította a dallamos popzene kedvelőit.

Olyannyira, hogy weboldalának augusztus 16-ai információja szerint a Szerelemre hangolva, illetve annak angol nyelvű változata, a Side by Side videoklipjét a megjelenés óta több mint másfél millióan látták a YouTube videomegosztó portálon!

Munkából szerelem

És a hírek szerint nemcsak a dal hódított, hanem Ákos is: még a közös munka alkalmával szerettek egymásba a svéd énekesnővel, aki egyébként 1998-ban lett ismert a világ több országában, köztük hazánkban is a Big Big World című slágerrel.

A románc pedig mind a mai napig tart. Igaz, távkapcsolatban kénytelenek élni, de mint Ákos a TV2 Aktív című műsorában elmondta, jól bírják a kétlaki életet.

Mivel mindketten építik a karrierjüket, tulajdonképpen pont jó, hogy vannak időszakok, amikor a munkára tudnak összpontosítani - aztán meg, ha együtt tudnak tölteni néhány napot, csakis egymásra figyelnek.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük