Ezért szakítottak valójában Iszak Esztivel! Dobrády Ákos meglepő vallomása
Dobrády Ákos elárulta, miért ért véget kapcsolatuk Iszak Esztivel.

nagykep?cikkid=163060&kep=dobrady-akos-fb-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn robbant a bomba: négy év után szakított Iszak Eszti és Dobrády Ákos, pedig az év elején még gyermekvállalásról és esküvői tervekről beszéltek. Ma reggel olyan pletykák kaptak szárnyra, amelyek szerint a VIVA TV 28 éves műsorvezetője már egy ideje a vele egyidős válogatott focistával, Szalai Ádámmal alkot egy párt.

Dobrády Ákos megelégelte a híreszteléseket, és a Facebook-oldalán vette védelmébe volt párját. A 40 éves énekes felfedte a szakítás valódi okát is.

"Szakításunkért egyedül én vagyok a felelős. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomba, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé. Sajnálom, hogy így alakult, de talán semmi nincs véletlenül. Mindketten sokat kaptunk és tanultunk az elmúlt évekből. Ezt most magunkkal visszük, szeretettel és tisztelettel gondolva egymásra" - olvasható a posztban.

Egy órával később Iszak Eszti is a hivatalos Facebook-oldalán írt arról, hogyan élte meg a szakítást.

Szakított a magyar álompár! A tervezett esküvő helyett különköltöztek

Nem Iszak Eszti és Dobrády Ákos az egyetlen hazai sztárpár, aki idén a tervezett esküvő helyett szakított. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük