Dobó Kata megszabadul a ruháitól
Dobó Kata, a gyönyörű színésznő egy nemes cél érdekében szabadult meg a ruháitól. Elárulta, miért fontos számára a kezdeményezés.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata megszabadult a ruháitól, amit a színésznő egy nemes cél érdekében tett.

A 41 éves sztár az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című adásában mesélt arról, miért csatlakozott a kezdeményezéshez.

Dobó Kata is megszabadul a ruháitól

Egy héttel ezelőtt indult el immár harmadszorra az Adok-Kapok Napok jótékonysági program, amely az évek során Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává vált. Két hétig lehet leadni a jó minőségű, használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére. Már az első négy nap alatt 12 ezer ruha gyűlt össze.

Az ünnepélyes megnyitón az első ruhadarabot Dobó Kata színésznő ajánlotta fel. Az elmúlt évek során többek között Orosz Barbara, Keveházi Krisztina, Tatár Csilla és Gönczi Gábor is  csatlakozott a jótékonysági akcióhoz, amely idén Dombóvári Vanda műsorvezetővel és Wolf Kati énekesnővel egészült ki.

- Tavaly 40 ezer ruha volt a végeredmény, ami nagyon szép szám, óriási ugrás az első évhez képest. Reméljük, hogy legalább ennyi, vagy egy picivel több gyűlik össze ebben az évben - mondta Dobó Kata, a kezdeményezés védnöke az RTL Klub reggeli műsorában

Dobó Kata számára nemcsak az fontos, hogy segítsen másokon, hanem az is, hogy példát mutasson kislányának, Szofinak.

- Azt gondolom, hogy a szavaknak nincs akkora erejük, mint a cselekedeteknek. Azt gondolom, a minta alapján tanulnak a gyerekek. Mondjuk ő még nagyon kicsi, hároméves. Kezdtem vele beszélgetni erről, de nem volt valami kooperatív, hogy melyik játékát adná oda szívesen - árulta el a pénteki műsorban.

Ezt is szeretjük