Dobó Kata először beszélt új szerelméről! 40 évesen újra rátalált a boldogság
A részletek
Dobó Kata először mesélt új szerelméről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata először beszélt új szerelméről, amióta január közepén kiderült, ismét rátalált a boldogság.

A Kegyelemkenyér című darabban
Az M1 Hacktion című sorozatában
A köztévé Fapad című sorozatában

A 40 éves színésznő új párja egy színész kollégája, a színházba járók és a tévénézők előtt sem ismeretlen Anger Zsolt.

Először beszélt új szerelméről

Dobó Kata 2014 novemberében egy interjúban árulta el, hogy kislánya, a két és fél éves Szofi édesapjával, Gulyás Levente rendezővel úgy döntöttek, hat év után külön utakon folytatják.

A színésznő hamar új párra lelt, ami talán életfelfogásának is köszönhető, hiszen mindig azt vallotta, egy csalódás nem ok arra, hogy ne higgyen többet a szerelemben.

Már januárban kiderült, hogy kollégájával, Anger Zsolttal alkot egy párt, de kapcsolatáról eddig még nem nyilatkozott. A 45 éves színésszel együtt játszottak az M1 2013-as Hacktion: Újratöltve című  akciósorozatában, valamint mindketten szerepelnek a köztévé tavaly októberben bemutatott Fapad című vígjáték sorozatában is. Közös darabban a színpadon is láthatja őket a közönség, a hétvégén mutatták be a Pinceszínházban a Kegyelemkenyér című drámát.

- Eddig még soha nem volt színész párom. Most együtt játszunk Anger Zsolttal egy Turgenyev-darabban, a Kegyelemkenyérben. Már van egy következő előadás is kilátásban, és forgatunk majd a Fapaddal is, amit március közepétől újból láthatnak a nézők - árulta el a Hot! magazinnak adott interjújában.

Fotó: Puskel Zsolt, Bara Szilvia, MTI/Bruzák Noémi

Facebook-kép: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük