Ezért került kórházba Dévényi Tibor - Lábra sem tudott állni
Dévényi Tibornak még vannak fájdalmai, de a kórházi kezelésnek köszönhetően már jobban van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meggondolatlansága miatt került kórházba Dévényi Tibor, aki a kezelése óta először állt kamerák elé, és mesélte el az RTL Klub 8: 08 - Minden reggel című műsorában, mi okozta a bajt, és hogyan érzi magát.

Kisebbik fiával, a 12 éves Mátéval még júliusban elment egy szegedi termálfürdőbe, ahol egész nap a vízben úszkáltak - ennek következtében begyulladt a bal lába.

- Két nap múlva már nem tudtam fölállni, annyira fájt a lábam. Nekem ugye köztudott, hogy protézisem van, mivel 1989-ben volt egy nagy autóbalesetem. Nem minden termálvíz jó annak, akinek protézise van, meg kell kérdezni az orvost. Én nem figyeltem erre. Nem tudtam, mi lesz velem, ráadásul előttem volt az EFOTT és a Campus - idézte fel a reggeli műsorban.

A Honvéd kórház ortopédia osztályán kapott egy egyhetes infúziókúrának köszönhetően végül el tudott mennie mindkét fesztiválra, de még mindig vannak fájdalmai.

- Most azt élvezem, hogy bár ha fölkelek, akkor fáj, de ha elindulok, akkor jobb lesz - mondta.

Leadkép: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

A magyar színész 64 évesen lett ismét apa

A hazai sztárok körében sem ritka, hogy valaki idős fejjel ismét apává váljon. Székhelyi József színész 64 éves volt, amikor most hároméves kislánya, Sára világra jött. Nézd meg a 60 fölött édesapává vált magyar sztárokat és gyerekeiket!

Ezt is szeretjük