8 hónapos terhesen is gyönyörű Deutsch Anita
Deutsch Anita a Reggeli műsorában arról mesélt, mennyire várja már második kislányát, aki tavasszal születik meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár akadnak, akik szó szerint tehernek élik meg a terhességet, egyre több várandós meri felvállani nőiességét még pocakosan is. Valószínűleg így van ezzel Deutsch Anita is, aki nyolc hónapos terhesen ragyogóbb, mint valaha.

Képek forrása: rtlklub.sajtoklub.tv

A Barátok közt egykori Andreája a napokban a Reggeli műsorában mesélt a várakozás örömteli napjairól. Abba is beavatta a nézőket, hogy ezúttal kicsit máshogy készül a szülésre, hiszen ötéves kislánya, Emma rengeteg tapasztalattal felvértezte.

Még egy kislány

Emma egyébként, elmondása szerint, rendkívül várja a kis pocaklakót, sőt, már így is sokat játszik testvérkéjével a mama hasán keresztül. Persze azért bizonyára lesz egy-két alkalom, amikor titkon azt kívánja, bárcsak ne kellene osztozkodniuk édesanyjuk szeretetén. Ám a 35 éves színésznő és nyolc évvel ifjabb férje, Kinizsi Ottó mindent megtesznek, hogy a lehető legzökkenőmentesebb vegye imádott lánykájuk az akadályokat.

Deutsch Anita azt is elárulta, eddig nem vitték túlzásba a készülődést, bár ruhákban és ajándékokban nem szenvednek hiányt, köszönhetően lelkes barátnőinek. Mindenesetre a következő hetekben igyekeznek átrendezni a gyerekszobát, hogy a babának - akiről azt is tudni, hogy kislány - minél otthonosabbá tegyék a környezetét.

Nem érdeklik a kétkedők

A bájos sztárról talán kevesen tudják, hogy a nagy nevű Gór Nagy Mária Színitanodában szerezte képesítését, ezután pedig a Győri Nemzeti Színház társulatához tartozott. 2001-től 2007-ig játszotta Szilágyi Andrea szerepét a Barátok köztben, és a sorozatnak köszönheti kedvesét is.

Ugyan eleinte többen kételkedtek, hogy kapcsolata a Balassa Imrét megformáló Kinizsi Ottóval tartós lesz-e, úgy tűnik, őket nem zavarta a korkülönbség.

2004-ben összeházasodtak, egy évre rá pedig megszületett Emma.

Ezt is szeretjük