Mamma Mia! Détár Enikő ezüstszínű latexruhában nyűgözte le rajongóit
Fotóval!
Détár Enikő latexruhába is bújik a Mamma Mia! című musicalben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő ezüstszínű latexruhában is színpadra lép a várva várt Mamma Mia! című musicalben, amelyben Tanya szerepét felváltva játssza kolléganőjével és egyben barátnőjével, Ladinek Judittal. 

A két Tanya: Détár Enikő és Ladinek Judit
Détár Enikő a Mamma Mia! szegedi próbáján

A fotót a Madách Színház hivatalos Facebook-oldalán tették közzé. A kommentelők elhalmozták a színésznőt dicsérő szavakkal. "Détár alakja női szemmel is mindent visz! Nekem van jegyem, remélem, vele látom majd, ha nem elcserélem!" - írta egyikük.

Az 50 éves sztár nemcsak remek formában van, sugárzik a boldogságtól is, ami nem csoda, hiszen nagyon szerelmes új párjába, Péterbe, akit júliusban a nagy nyilvánosságnak is megmutatott.

A szuperprodukció jelmezei már június végére elkészültek, a próbák pedig augusztus 5-én kezdődtek el ismét, hiszen a musicalt ma este, augusztus 15-én mutatják be a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

A legendás Broadway-darabot és egyben hollywoodi filmet Szirtes Tamás adaptálta a magyar színpadra, a kőszínházi premierjét szeptember 26-án tartják a Madách Színházban. Olyan nagy nevek láthat benne a közönség, mint Détár Enikő, Gallusz Nikolett, Hajdu István, Koós Réka, Muri Enikő, Sasvári Sándor, Sáfár Mónika, Stohl András vagy Szerednyey Béla.

Fotó: Facebook/Madách Színház Hivatalos Oldala, Szegedi Szabadtéri

Détár Enikő miniruhában kápráztatta el a közönséget

A Mamma Mia! című musicalből először a Szombat Esti Láz döntőjének nézői láthattak egy részletet május végén. A produkcióban a legnagyobb feltűnést Détár Enikő keltette, aki ismét régi, dögös formáját hozta.

Ezt is szeretjük