Elképesztően lefogyott! Détár Enikőt ennyire megviseli a botrány
Már csak árnyéka önmagának Détár Enikő, akit megviselt a házassága körüli botrány.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kezd egy brazil szappanoperához hasonlítani a Détár Enikő és férje, Rékasi Károly házassága körüli híráradat. Egyszer azt lehet olvasni, Rékasi elköltözött közös otthonukból, és bőszen azt nyilatkozza, nincs semmilyen kapcsolata, mivel szakított Pikali Gerdával, míg a napokban megjelent cikkek szerint egy Duna-parti búvóhelyen már el is jegyezték egymást. Közben Pikali Gerda az egyik bulvárlapnak azt mondta, csak nevet a róluk szóló híreken, nincsen semmi közte és a Barátok közt rosszfiúját alakító Rékasi között. Ennek ugyanakkor ellentmond, hogy a színésznőt és Rékasit együtt látták andalogni az Állatkertben, Pikali gyermekeivel együtt.

A nagy hercehurcát már követni is nehéz, milyen lehet megélni. Détár Enikőn látszik is, hogy megviselték az események, a 49 éves színésznő vékonyabb, mint valaha. Azt nyilatkozta, csak egy méregtelenítő kúra miatt fogyott, ám kollégái elmondták, a lelki gondok nyomták rá megjelenésére a bélyeget, és már ők is aggódnak az egészségéért.

Ritkán látni ilyen merésznek!

Bár A Nagy Duett hivatalosan egy sztároknak szóló énekverseny volt, a műsor valójában egy divatbemutatónak is beillett. A hazai hírességek hétről hétre csodás ruhakölteményekben mutatták meg formás idomaikat. A versenyzők egyik legcsinosabbja kétségtelenül Détár Enikő volt, aki - ugyan csak két fordulót élt túl partnerével - szokatlanul merész darabokat választott.

Ezt is szeretjük