12 éve tart ez a kapcsolat! Détár Enikő legféltettebb titkairól is mesélhet barátnőinek
Détár Enikő és a Dívák formáció ragjai 12 éve szoros barátnők.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő 12 évvel ezelőtt ismerte meg Fésűs Nelly és Ladinek Judit színésznőket, barátságuk és munkakapcsolatuk azóta is töretlen.

Détár Enikő
Ladinek Judit
Fésűs Nelly

A ma 51 születésnapját ünneplő sztár Jakupcsek Gabriella M1-en futó műsorában azt mesélte, még soha nem csalódtak egymásban.

12 éve tart ez a kapcsolat

Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit már több mint egy évtizede a Dívák formáció tagja, amelyet ők hoztak létre, és a mai napig viták nélkül, jó barátnőkként tudnak együttműködni.

- Mi dolgozunk hármasban is, de mind a hármunknak van másfajta sikerélménye is, mind a hárman játszunk különböző szerepeket különböző színházakban. Már valahol tartott az életünk, valahol tartott a szakmai létezésünk, amikor véletlenül úgy alakult, hogy felkértek bennünket egy közös műsorra: mind a hárman a Moulin Rouge-ban dolgoztunk. Azért halkan megjegyzem: soha nem voltunk egy férfiba szerelmesek, mert ez egy alapvető probléma lenne, illetve ha 0-24-ben lennénk összezárva - mondta Détár Enikő a 12 éve tartó barátságukról.

Ha valamelyikük nem volt jó passzban, a másik kettő kiált mellette, a közönség nem vett észre semmit a gyengeségéből. Amikor valamelyikük érzelmileg mélyponton volt, a másik kettő támogatta

Nemegyszer órákat beszélgettek telefonon, és tudták, hogy ami hármuk között elhangzik, az soha nem tudódik ki.

- Ha valaki az én autómba beletett volna egy lehallgató készüléket, a bulvársajtó több tízezer forintot kifizetett volna érte, mert olyan dolgok hangzottak el. De az ottmaradt az autóban, és soha semelyikünk nem adta ki a másikat - árulta el Fésűs Nelly.

MTVA/Lakos Gábor, főkép - RTL Klub Sajtóklub.

Ezt is szeretjük